Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

ANUNŢ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

ANUNŢ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL

CU DESTINAŢIA DE SEDIU PENTRU CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

 • CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII, cu sediul în Bucureşti, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6; web: www.csm1909.ro, in calitate de autoritate contractantă, în contextul strategiei de dezvoltare, îşi anunţă intenţia de cumpărare a unui imobil cu destinaţia de sediu CSM.
 • Categoria şi descrierea bunurilor care urmează să fie achiziţionate:

Cod CPV 70120000-8 Cumpărare şi vânzare de bunuri imobiliare.

 • Procedura de atribuire aplicată : procedura internă.
  1. Valoarea estimată a achiziţiei : 84.600.000,00 lei, inclusiv TVA, conform HG 949/07.12.2018.
  2. Criterii de calificare ofertanţi : conform Caiet de sarcini.
 • Criteriul de atribuire: cel mai bun raport preţ/indicatori tehnico-economici.
 • Site-ul unde este publicată documentaţia de atribuire:  www.csm1909.ro secţiunea Informaţii de interes public > Achiziţii publice.
 • Caietul de sarcini se poate descărca începând cu data publicării anunţului publicitar de pe site-ul CSM www.csm1909.ro.
 • Termenul limită de primire a ofertelor: data 11.09.2019, ora 12:00.
 • Data limită pentru primirea solicitarii de clarificari : 02.09.2019, ora 12:00.
 • Adresa la care se transmit ofertele – sediul Consiliul Superior al Magistraturii, Calea Plevnei, nr. 141B, sector 6, București, în atenția Președintelui Comisiei de atribuire a contractului de achiziție imobil cu destinația – sediu CSM.
 • Limba în care se redactează oferta – limba română.
 • Data, ora şi locul deschiderii ofertelor: data 11.09.2019 ora 12:00, sediul Consiliului Superior al Magistraturii.
  1. Clarificări: În cazul în care se solicită clarificări, autoritatea contractantă va răspunde în cel mult 3 zile de la primirea solicitării de clarificare. Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări adresate de ofertanţi cu cel mult 5 de zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
  2. În cazul în care solicitările de clarificări nu sunt depuse în termenul precizat mai sus, autoritatea contractantă nu este obligată să raspundă.
  3. Comunicarea rezultatului : în termen de 3 zile de la stabilirea ofertei câștigatoare.
  4. Contestații: Eventualele contestaţiil privind rezultatul procedurii se depun, în termen de 5 zile calendaristice începând cu ziua comunicării rezultatului procedurii, la sediul autorităţii contractante. Comisia de soluţionare a contestaţiilor se numeşte prin dispoziţia preşedintelui C.S.M. şi este formată din 7 membri. Comisia de soluţionare a contestaţiilor are sarcina de a reverifica toate ofertele depuse şi a stabili dacă decizia comisiei de licitaţie a fost corectă.Împotriva deciziei comisiei, contestatorul poate face plângere la instanţa competentă din România.
  5. Autoritatea contractantă va comunica contestatorului, în termen de 2 zile lucrătoare de la adoptare, decizia Comisiei privind modul de soluţionare a contestaţiei.
 • Plata imobilului achiziţionat se va efectua prin trezoreria afiliată autorităţii contractante, în contul deschis de beneficiar.
 • Valabilitatea ofertelor120 zile.
 1. Relaţii suplimentare: Persoană de contact: Anca Toader, Biroul de Achiziții Publice și Protocol, e-mail: anca.toader@csm1909.ro.

EDITOR NEWS NATIONAL-PUBLICATIE NATIONALA, STIRI GENERALISTE

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »
POLITICA EXTERNA
Ziarul News - cotidian national

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Citeste mai mult »