Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Vino să afli ce oferte și surprize are CFR Călători la cel mai mare Târg de Turism al României

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

Vino să afli ce oferte și surprize are CFR Călători la cel mai mare Târg de Turism al României.

 

Vouchere și reduceri de 45% la bilete pe rute interne, doar la standul CFR Călători de la Târgul de Turism al României.

  Vă reamintim că timp de 4 zile, în perioada 20 – 23 februarie 2020, CFR Călători este prezentă la Târgul de Turism la României – ediția de primăvară, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Vă întâmpinăm la standul nostru cu informații despre cumpărarea online de bilete în trafic intern /internațional şi despre cele mai avantajoase oferte ale companiei către principalele destinații turistice din țară și din Europa, inclusiv despre serviciul Tren Charter – un produs inedit al CFR Călători.

În perioada târgului, oferim vouchere cu reducere 45% pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern, iar vizitatorii de la târg, înscriși sau care se înscriu la newsletter-ul CFR Călători, pot cumpăra direct de la standul nostru bilete de tren cu reducere 45%.

Avem surprize și pentru cei mici. La fiecare oră exactă, de joi până sâmbătă între 11:00 și 16:00 și duminică între 11:00 și 14:00, copiii care se vor aduna lângă macheta de trenulețe pot proba șepcuțele de ceferist și pot face fotografii pentru colecția personală.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 132-133 și poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Mai multe detalii despre reducerile oferite la TTR sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Editor News National-Publicatie Nationala, Stiri Generaliste

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare