Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Crosul USAMV” organizat de către Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară la prima editie

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

Invitatie Crosul USAMV (1)

 

http://www.crosul.usamv.ro

Crosul USAMV” organizat de către Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară la prima editie, va invita sa participati GRATUIT!

Vă adresăm invitaţia de a participa gratuit, sâmbătă 04 aprilie 2020, la evenimentul sportiv „Crosul USAMV” organizat de către Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal București. Evenimentul va avea loc în campusul Agronomie – Herăstrău, din bd. Mărăşti nr. 59, Sector 1, Bucureşti, una dintre cele mai verzi zone ale capitalei, întinzându-se pe o suprafață de 38 ha.

Crosul USAMV – Green Cross, este o invitație către cei mari și mici de a alege un stil de viață sănătos, specific unui oraș european, SMART și de a se bucura și descoperi una dintre cele mai plăcute zone ale capitalei.

Aflat la prima ediție, Crosul USAMV se bucură de prezența celei mai mari atlete ale lumii, campioană olimpică și multiplă campioană mondială, Gabriela Szabo, în calitate de ambasador al evenimentului.

În cadrul evenimentului vor fi organizate următoarele 3 curse:

Curse pentru COPII (copii fete ș băieți, năcuți în 2007, 2008, 2009, 2010): 2,2 Km;

Curse pentru JUNIORI (fete și băieți, năcuți în 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001): 4,4 Km;

Curse pentru STUDENȚI (studenți femei ș bărbați din cadrul unei UNIVERSITĂȚI) ș OPEN (persoane peste 19 ani, femei și bărbați, exceptând studenți): 6,6 Km.

Pentru informații și înscrieri vă invităm să accesați site-ul: www.crosul.usamv.ro

Văașteptăm cu drag!

Echipa Crosul USAMV

Editor News National-Publicatie Nationala, Stiri Generaliste

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare