Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

ANUNT DE MEDIU – S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L.

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. cu sediul în: Timisoara, Calea Sever Bocu, Nr. 31, jud. Timis, solicită de la Agenţia de Protecţie a Mediului Hunedoara, obţinerea autorizaţiei de mediu pentru obiectivul (activitatea) „Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun“, amplasat in B-Dul Dacia Nr.27bis, Hunedoara.

Informatiile privind documentatia depusa pot fi consultate la sediul APM din municipiul Deva, Str. Aurel Vlaicu, nr. 25, judetul Hunedoara, in zilele de luni – joi, intre orele 8:00 -16:30 si vineri intre orele 8:00 -14:00. Observatiile publicului, contestaţiile, sugestiile legate de activitate se depun în scris, sub semnătură şi cu datele de identificare, la sediul APM Hunedoara, pe toata perioada derularii procedurii de autorizare.

News National-Publicatie Nationala, Stiri de interes general

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »