Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Oxygen Events te invită la: “Oameni & Povești de secol 21: Ceremonia ceaiului & alte povestiri”  live online, 14 iulie 10.30 – 12.30

Oxygen Events te invită la:

Oameni & Povești de secol 21: Ceremonia ceaiului & alte povestiri”

 live online, 14 iulie 10.30 – 12.30

 

Iți plac poveștile și oamenii deosebiți care le spun?

Ești dornic de informații economice și vrei să știi de la profesioniști la ce să te aștepți în viață și în business din 2020, an al schimbărilor totale și neașteptate?

Poveștile unor oameni ca tine, povești ancorate în viitorul care e deja prezent, în viață și în business….

Poveștile lor  pot fi oricând și poveștile tale. Vezi de ce acest eveniment este chiar pentru tine?

Conferințele Oxygen Events” aduc în prim plan experiențele unor oameni, subiecte de actualitate cât și cele care explorează viitorul. Și cum viitorul e deja azi vom vorbi  despre noua normalitate și România unui nou început în anul 2020 an al schimbărilor ecosistemelor impuse de Covid19  care a accelerat digitalizarea, despre acest secol 21 care s-a schimbat și ne-a schimbat pe neașteptate și despre Reinventare.

 Care sunt planurile de viitor, în condițiile în care atât noi cât și businessul trebuie să ne reinventăm?

Oxygen Events lansează in această vară un nou proiect “Oameni & Povești de secol 21, iar primul eveniment din această serie este “Ceremonia ceaiului & alte povestiri”de la 10.30. Acest eveniment este despre oameni și poveștile lor, un eveniment despre viață, cariere, pasiuni, tradiții, tehnologii și viitor, povești care se împletesc cu viitorul care parcă și-a schimbat cursul venind în viteză cu technologii, digitalizare, 5G…, viitor care nu a mai avut răbdare și ne influențează total viața, tradițiile și business-ul dar orice poveste nu poate să înceapă fără incursiuni în tradiții și cultură care definesc orice națiune.

În acest context, Oxygen Events propune un format deschis, dincolo de bariere, cu teme și povești personale care vor creiona dezbaterea “Viață, carieră, tradiții, tehnologii, viitor”.  Pentru a intra în atmosferă vom începe cu „Ceremonia ceaiului” povestită de Cristina Comanac, psihoterapeut Gestalt&psiholog clinician, vicepreședinte Asociația Chado Urasenke Tankokai România Luminis, instructor de Chado/Ceremonia Japoneză a Ceaiului, care va deschide apetitul spre povești…

Invitați: Dragoș Preda, Secretar de Stat Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, 

Florin Dănescu, președinte executiv ARB, Simina Băiașu, vicepreședinte Idea Bank, Mirela Iovu, președinte ACJSFB & vicepreședinte CEC Bank, Ana Maria Mihăescu, membru în Bordul Raiffeisen Bank, Loredana Preda, CEO Noblesse Group, Magda Bei, CEO Graphtec, actrița Claudia Negroiu, director Compania de teatru Gestual Art.

Moderator Adrian Locusteanu, vicepreșednte strategie&dezvoltare Gemini Solutions.

Inregistrarea se face pe www.oxygen-events.ro si apoi va vom trimite linkul de conectare. Evenimentul este live si poate fi urmărit pe Zoom și Facebook.

Eveniment organizat cu sprijinul Băncii Transilvania, Idea Bank, ARB, ACJSFB, News National, Finzoom, ANSSI, comentator.ro, EIntegral, Locanta Jaristea.

 www.oxygen-events.ro

Vino cu noi și invitații noștri, marți 14 iulie de la 10.30

                      

Ileana GHICA

CEO

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

COMUNICATE DE PRESA
Ziarul News - cotidian national

Prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, în calitate de președinte al UCCBR, a avut onoarea de a primi vizita Excelenței Sale, Dl. Mohammed Abdulghani Khayat, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Arabiei Saudite

Prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, în calitate de președinte al UCCBR, a avut onoarea de a primi vizita Excelenței Sale, Dl. Mohammed Abdulghani Khayat, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Arabiei Saudite.

Citeste mai mult »
ECONOMIE
Ziarul News - cotidian national

Bitcoin Romania: Numărul tranzacțiilor a crescut cu 600% în T1 2024, comparativ cu aceeași perioadă din 2023. Avem 80.000 de utilizatori și ne așteptăm ca acest număr să crească începând din aprilie, odată cu Halving-ul Bitcoin, un eveniment care are loc la fiecare patru ani

Bitcoin Romania: Numărul tranzacțiilor a crescut cu 600% în T1 2024, comparativ cu aceeași perioadă din 2023. Avem 80.000 de utilizatori și ne așteptăm ca

Citeste mai mult »