Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

MUNICIPIUL FOCSANI: LICITATII

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

 ANUNT PUBLIC: LICITATII

 1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresă, numărul de telefon, fax și/ sau adresă de e-mail, persoană de contact: Municipiul Focșani, cod fiscal 4350645, b-dul Dimitrie Cantemir nr. 1 bis, Focșani, Județul Vrancea, telefon 0237/236000, fax 0237/216700, e-mail primarie@focsani.info, persoană de contact Mândru Paula
 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiul E cu destinația de centru meșteșugăresc- atelier, în suprafață utilă de 44,46 mp. situat în Perimetrul Istoric Piața Unirii și Grădina Publică aparținând domeniului public al Municipiului Focșani. Închirierea se face conform OUG nr.57/2019 și conform Hotărârii Consiliului Local nr.176 din data de 08 iulie 2020.
 3. Informații privind documentația de atribuire: Se regăsesc în caietul de sarcini.
  • Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: În baza unei solicitări scrise adresate către Primăria Municipiului Focșani.
  • Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Sediul Primăriei Municipiului Focșani, Serviciul administrarea domeniului public și privat, publicitate etajul 1, camera 112, telefon 0237/236.000 interior 112
  • Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ: 52 lei pe suport de hârtie, respectiv 52 lei pe suport electronic și se poate achita cu numerar la casieria Primăriei Municipiului Focșani sau prin OP în contul RO66TREZ 69121360250XXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Focșani.
  • Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 01/09/2020, ora 14:00.
 4. Informații privind oferta:
  • Data-limită de depunere a ofertelor: 07/09/2020, ora 14:00.
  • Adresa la care trebuie depuse ofertele: Sediul Primăriei Municipiului Focșani din B-dul Dimitrie Cantemir nr.1bis la Registratura Generală – parter.
  • Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă:Într-un singur exemplar împreună cu documentele solicitate în caietul de sarcini în plic închis și sigilat.
 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 09/09/2020, ora 12:00, sediul Primăriei Municipiului Focșani, b-dul Dimitrie Cantemir nr.1bis.
 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței:Tribunalul Vrancea cu sediul în b-dul Independenței nr.19-21 secția a-II-a civilă de Contencios administrativ și fiscal, telefon 0237/232.092, fax 0237/235.896, email: tr-vrancea-comercial@just.ro.
 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 10/08/2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »
POLITICA EXTERNA
Ziarul News - cotidian national

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Citeste mai mult »