CCIR este partenerul instituțional, în organizarea evenimentului online, intitulat:“EUROPE’S LANDSCAPE IN THE SHADOW OF THE PANDEMIC – Romania: Transformation – Recovery – Resilience”

“EUROPE’S LANDSCAPE IN THE SHADOW OF THE PANDEMIC – Romania: Transformation – Recovery – Resilience”
 
București, 21 octombrie 2020: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) este partenerul instituțional al prestigioasei publicații britanice The Economist, în organizarea evenimentului online, intitulat: “EUROPE’S LANDSCAPE IN THE SHADOW OF THE PANDEMIC – Romania: Transformation – Recovery – Resilience”, care va avea loc pe data de 22 octombrie 2020, cu începere de la ora 11.00.
 
În ultimii ani, România a reușit să se transforme într-un hub tehnologic pentru Europa Centrală și de Est și să atragă investiții străine. Datorită poziției sale geopolitice semnificative în Europa, România poate contribui în mod remarcabil la strategia Uniunii Europene pentru perioada următoare. Obiectivul acestui eveniment important este de a oferi o platformă unică pentru analizarea și evaluarea situației actuale din România (Europa), precum și la nivel global.
 
Cu o reputație de invidiat pentru excelență și integritate editorială, The Economist își propune să ofere un eveniment de primă clasă, care să adune laolaltă personalități proeminente din instituțiile internaționale, afaceri, politică și sectorul bancar, care să se dezbată și să prezinte propuneri cu privire la problemele actuale din domeniul economic și nu numai.
 
Listă invitați:
Wolfgang Schüssel, fost cancelar federal, președinte, Asociația pentru politici externe și Națiunile Unite, Austria
Virgil-Daniel Popescu, ministru al economiei, energiei și mediului de afaceri, România
Ovidiu Ioan Silaghi, Secretar General, Camera de Comerț și Industrie a României
John Bruton, fost prim-ministru, Irlanda
Simone Mori, vicepreședinte executiv, Grupul Enel
Charlotte Ruhe, director general pentru Europa Centrală și de Sud-Est, BERD
Luca Lazzaroli, director general, Banca Europeană de Investiții
Colin Ellis, ofițer șef de credit, EMEA, Moody’s Investors Service
Michail Bletsas, director de calcul, MIT Media Lab, SUA
Violeta Luca, CEO, Microsoft, România
Dirk Hendricks, secretar general, Federația Europeană pentru Energii Regenerabile
Radoslaw Kedzia, VP CEE și regiunea nordică, Huawei
Aris Dimarakis, director tehnic, Betano
Neil McGregor, președinte, Consiliul de Administrație, Camera de Comerț Britanică-Română
Ramona Jurubiță, președinte, Consiliul Investitorilor Români
 
Tematică:
 
• Impactul pandemiei Covid-19 și răspunsul Uniunii Europene
• Cum a afectat pandemia percepția noastră referitoare la sustenabilitate?
• Construirea rezilienței  în sectorul serviciilor financiare europene
• Rolul crucial al tehnologiei
 
Link-uri utile:
Hashtag: #EconRomaniaEvent
Watch live:
 
Bd. Octavian Goga nr.2, 030982, Bucharest, Romania

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

România și-a încheiat misiunea în cadrul MINUSMA Militarii români se întorc acasă din Mali

mie oct. 21 , 2020
România și-a încheiat misiunea în cadrul MINUSMA Militarii români se întorc acasă din Mali  Angajamentul asumat de România față de Organizația Națiunilor Unite, prin care țara noastră a contribuit la eforturile internaționale de menținere a păcii în cadrul Misiunii Multidimensionale Integrate ONU de Stabilizare în Republica Mali/MINUSMA, s-a încheiat oficial […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021