Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

 Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș- ANUNT PUBLIC

lun nov. 9 , 2020
ANUNȚ  Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, cu sediul în localitatea Pitești, strada Victoriei nr. 18, județul Argeș, organizează concursul de ocupare a funcției contractuale vacante: – șofer, treapta a II-a, la compartimentul Financiar – Contabil și Administrativ – 1 post; Pentru participarea la concurs, candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021