REZULTATUL TESTULUI AMBASADORULUI ZUCKERMAN PENTRU PREZENȚA CORONAVIRUSULUI ESTE NEGATIV

REZULTATUL TESTULUI AMBASADORULUI ZUCKERMAN PENTRU PREZENȚA CORONAVIRUSULUI ESTE NEGATIV

 

8 noiembrie 2020 

Miercuri, 4 noiembrie, Ambasadorul Zuckerman a avut o întâlnire cu Ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Ni s-a adus la cunoștință că rezultatul testului COVID-19 al Ministrului Bode  a fost pozitiv. Conform normelor în vigoare, Ambasadorul  nu a fost considerat caz de contact direct. Ambasadorul nu prezintă simptome specifice COVID-19, starea sănătății sale este una bună, iar duminică seară a primit rezultat negativ la testul pentru prezența coronavirusului.
 
Ambasadorul Zuckerman le mulțumește tuturor celor care i-au transmis gânduri bune în ultimele zile și le dorește, la rândul său, Ministrului Bode, Ministrului Popescu și tuturor celor care au fost afectați de acest virus însănătoșire grabnică.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Interviu cu Diana Mihăilă, fondator ideiorganizare,  primul Master Professional Organizer din România

Dum nov. 8 , 2020
Interviu cu Diana Mihăilă, fondator ideiorganizare,  primul Master Professional Organizer din România: “Am făcut sondaje pentru a vedea care este relația românilor cu organizarea și am aflat că cele mai mari bătăi de cap le avem când trebuie să punem în ordine bucătăria și dulapul cu haine.” Diana Mihăilă este […]