POR 2014-2020:  a fost aprobat Corrigendumul nr. 2  la Ghidul solicitantului pentru Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DLRC)

POR 2014-2020:  a fost aprobat Corrigendumul nr. 2  la Ghidul solicitantului pentru Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DLRC)

 Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 a publicat în data de 11.11.2020, Corrigendumul nr. 2 la Ghidul solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelurilor de proiecte POR/2019/9/9.1/1/7REGIUNI, POR/2019/9/9.1/1/BI și POR/2019/9/9.1/1/ Întreprinderi, Axa prioritară 9 – Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investitii 9.1 – Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DLRC).

Corrigendumul a fost aprobat prin ordinul ministrului lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei nr. 4078 din 11.11.2020 și este publicat pe site-ul www.inforegio.ro.

Modificările din cadrul ghidului specific se regăsesc și în documentul Sinteză modificări corrigendum 2 ghid 9.1 din 2020.

* * *

POR este unul dintre programele operaționale din generația 2014-2020 implementate în România, cofinanțate din fondurile europene structurale și de investiții şi gestionat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), în calitate de Autoritate de Management.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

FASHION HOUSE Outlet Centre Militari deschide a treia fază, după o investiție de 350.000 euro, și adaugă în portofoliu noi magazine de brand

joi nov. 12 , 2020
FASHION HOUSE Outlet Centre Militari deschide a treia fază, după o investiție de 350.000 euro, și adaugă în portofoliu noi magazine de brand FASHION HOUSE Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outlet-uri la nivel european, anunță deschiderea celei de-a treia faze a FASHION HOUSE Outlet Centre […]