Noile tendințe Toamnă/Iarnă 2020-2021 în moda pentru copii și adolescenți

www.instagram.com/mipoimage/

Noile tendințe Toamnă/Iarnă 2020-2021 în moda pentru copii și adolescenți

Roxana Mișaca, owner al Brandului LOSKI, prezintă colecția vestimentară FW 20/21 sub genericul ” URBAN KIDDO „, care ne relatează o secvență din arta folclorică, tratată printr-o viziune modernă. Ținutele sunt lejere, supradimensionate, ornamentate cu dantelă lucrată manual, din bumbac și aspiră pe de o parte spre tradițiile vechi ale decorării vestimentare, cu tehnici hand-made implementate în realizarea colecției, iar pe de altă parte, la croiurile moderne și comode ale contemporaneității.

Colecția se adresează copilului nonconformist, cu vârste cuprinse între 10 și 15  ani, care se exprimă liber în contextul stilului urban. Piesele colecției vestimentare propuse pentru acest sezon sunt realizate în cea mai mare parte din țesături naturale 100% românești și pot fi purtate atât toamna, cât și iarna, în orice moment al zilei.

www.instagram.com/mipoimage/

”Moda este un obicei, o deprindere colectivă specifică, la un moment dat, unui mediu social”, menționează Roxana Mișacă.

Modelele alese pentru a ilustra noua colecție LOSKI fac parte din agenția It kids- Art school & modelling agency, cu filiale la New York și Paris. Rareș, Altay, Sara, Yasemin, Maria si Raisa au complimentat ținutele, iar o banală ședință foto de toamnă, a devenit automat un succes extraordinar! Fiindcă atitudinea face diferența!

Fotografiile poartă semnatura lui Mihai Popa, iar modelele au arătat perfect datorită eforturilor depuse de makeup artistul Olivia Terzea și hairstylistul Florentina Duță.

Cătălina Buzdun- Rafailă, manager și scouter pentru mini-modelele din România afirmă că “ședința foto a fost un succes”. Deși a fost realizată în parc, la temperaturi reduse, copiii s-au mobilizat și au făcut cu drag ce știu ei mai bine. “Vorbim despre copii cu experiență în modelling și photomodelling, cu realizări internaționale, așadar rezultatul era cumva previzibil. Ne-au fost alături în tematica Mini-me și Maria Ene împreună cu mama ei, Daniela Ene, iar imaginile vorbesc de la sine. Desigur că ne-au ajutat ținutele, fiindca în general copiii sunt influențați de ceea ce poartă. LOSKI a venit cu ținute colorate, din materiale confortabile, așa că modelele le-au purtat cu încredere și atitudine”. 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Copiii care reprezintă România peste hotare

Dum nov. 15 , 2020
Copiii care reprezintă România peste hotare Concursul Little Miss & Mister World România și-a desemnat de curând câștigătorii. Aflată la ce-a de-a patra ediție în România, licența națională în frunte cu Directorul Național Cătălina Buzdun-Rafailă, trimite anual copii și adolescenți frumoși și talentați în competiția internațională unde participă 64 de […]