Mihai Căldăraru, premiat la Laureat Top 10, locul 1, pe România. A primit Diplomă de Excelență!

Mihai Căldăraru, premiat la Laureat Top 10, locul 1, pe România. A primit Diplomă de Excelență!

 

Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. La Revoluție, încă nu împlinise 1 an.

Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.

Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit .

Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai!

Diploma de Excelență pentru Campania Umanitară „DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI!”

În urma unui articol, primit de la cineva care mi-a adus în atenție câteva articole apărute în presă, am aflat despre acțiunile întreprinse de Mihai.

Deși trecutul acestui băiat este fezabil pentru un film artistic de blockbuster, din păcate de-a lungul timpului mi-a fost dat să aflu istorii cel puțin la fel de impresionabile.

Ceea ce-l face deosebit în schimb, este modul în care copilăria, adolescența și etapa de tânăr adult l-au determinat să-și identifice misiunea de a ajuta persoanele defavorizate de soartă. De altfel, cine ar putea înțelege mai bine tragedia cotidiană a celor marginalizați, decât cineva care a trăit experiențe de viață similare.

Campania umanitară derulata în prezent, „DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI!”, este genul de acțiune la care cred că fiecare dintre noi poate cupla într-un fel sau altul.

În general, noi oamenii, observăm repede greșelile semenilor noștri și avem prompt un punct de vedere critic, însă nu la fel se întâmplă când observăm o fapta bună. Faptele bune se înscriu în registrul „așa trebuie”, deci nu sunt comentate, iar de cele mai multe ori nici măcar apreciate.

Diploma de excelență pentru campania umanitară derulată în prezent, „DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI!” pe care i-am oferit-o lui Mihai din partea Editurii EXPRIMS, este atipică activității pe care o desfășurăm, însă am mai facut astfel de excepții în trecut și de fiecare dată am trăit bucuria aprecierii împreună cu cei elogiați. În aceste situații nu atribuim locuri într-un top, pentru că nu se poate face un clasament de fapte bune, toate faptele bune sunt pe primul loc pentru beneficiarii lor, pentru noi toți ceilalți sunt „de EXCELENȚĂ”.

Și de această dată am procedat similar, l-am întrebat pe Mihai dacă acceptă aprecierea noastră și l-am invitat să-și ridice diploma, fără fast, fără covor roșu sau evenimente spectaculoase, ci pur și simplu ca la o întâlnire între doi prieteni ce rezonează pozitiv ori de cate ori au prilejul sa interacționeze.

Editura EXPRIMS realizează anuare business-to-business încă din 1994, an în care a obținut atestatul de editură de la Ministerul Culturii.

În prezent, planul editorial conține 49 de anuare despre clasamentele firmelor din Romania, sub titulatura „TOP 10 K” (primele 10 mii, după cifra de afaceri), atât la nivel național cât și județean și încă 33 de cataloage specializate despre firmele din România (eurodirectory.ro), ce acoperă aproape toată gama de activitați din nomenclatorul CAEN.

În continuare vom fi receptivi la faptele celor ce contribuie dezinteresat la binele națiunii și ne vom arăta aprecierea în același stil modest, cu aceeași trăire emoțională.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

S-a reluat circulația rutieră pe podul de la Slobozia!

lun nov. 16 , 2020
S-a reluat circulația rutieră pe podul de la Slobozia! Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor anunță că astăzi, 16 noiembrie 2020, începând cu ora 16:00, s-a reluat circulația rutieră pe podul situat pe drumul național DN 21, km 89+668, localitatea Slobozia, județul Ialomița, inclusiv pe calea de rulare pentru care mai […]