S-a reluat circulația rutieră pe podul de la Slobozia!

S-a reluat circulația rutieră pe podul de la Slobozia!

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor anunță că astăzi, 16 noiembrie 2020, începând cu ora 16:00, s-a reluat circulația rutieră pe podul situat pe drumul național DN 21, km 89+668, localitatea Slobozia, județul Ialomița, inclusiv pe calea de rulare pentru care mai sunt de executat lucrări, în următoarele condiții:

  • Viteza maximă de deplasare pe pod este de 20 km/h;
  • Se instituie restricția de circulație pentru autovehicule cu masa mai mare de 40 de tone;
  • Se ridică restricția de circulație pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone;

Lucrările începute în data de 14.04.2020 au ca termen de finalizare data de 14.04.2021, iar garanția lucrărilor este de 5 ani.

”Circulația pe pod a fost reluată astăzi, așa cum am promis în luna septembrie, în urma inspecției tehnice la care au participat toți factorii implicați. Pe perioada iernii vor continua lucrările la infrastructuri, urmând ca din primăvară să se treacă la realizarea celuilalt fir al căii de rulare”, a declarat ministrul Lucian Bode.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

USR-PLUS și PACTUL PENTRU MUNCĂ susțin măsuri pentru muncă bine platită și flexibilă

lun nov. 16 , 2020
USR-PLUS și PACTUL PENTRU MUNCĂ susțin măsuri pentru muncă bine platită și flexibilă   USR-PLUS salută și susține inițiativa PACTUL PENTRU MUNCĂ, mai mult, propuneri din document se regăsesc în programul de guvernare al formațiunii politice. În cadrul consultării care a avut loc între reprezentanții USR-PLUS și cei ai PACTULUI […]