Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

CONSILIUL CONCURENȚEI A AUTORIZAT EXTERNALIZAREA UNOR SERVICII DE CĂTRE OMV PETROM

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

CONSILIUL CONCURENȚEI A AUTORIZAT EXTERNALIZAREA UNOR SERVICII DE CĂTRE OMV PETROM

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacţiile prin care OMV Petrom SA externalizează unele operațiuni și servicii generale de suprafață conexe activităților de extracție și producție a țițeiului și gazelor naturale, împreună cu activele și angajații deservenți, către consorțiul Dietscon O&M S.R.L. (lider), Dietsmann S.R.L., Dietsmann Safety and Environment Services S.R.L. și Confind S.R.L. (consorțiul Dietscon) și către asocierea Bonatti SpA, Sucursala București (lider) și Bonatti RO PARMA S.R.L.

Astfel, atât consorțiul Dietscon, cât și asocierea Bonatti urmează să semneze cu OMV Petrom câte un acord-cadru pentru furnizarea de servicii de suprafață și transport, servicii de operare și mentenanță minoră, servicii de pompieri și salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilități, servicii de operare în facilități de tratare.

În urma derulării unei proceduri de achiziție, consorțiul Dietscon a fost desemnat ofertantul cel mai bine clasat pentru loturile D (zona de producție Moldova) și E (zona de producție Crișana), iar asocierea Bonatti va gestiona serviciile pentru lotul C (zona de producție Muntenia).

Procedura presupune vânzarea unor bunuri mobile, închirierea unor bunuri imobile, precum și transferul unor salariați către consorțiul Dietscon, respectiv către asocierea Bonatti, la sfârșitul duratei acordului-cadru, unele active urmând a fi returnate către OMV Petrom.

Consiliul Concurenţei a analizat aceste operațiuni și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurenţial normal.

Decizile vor fi publicate pe pe pagina web a autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

 

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

COMUNICATE DE PRESA
Ziarul News - cotidian national

Prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, în calitate de președinte al UCCBR, a avut onoarea de a primi vizita Excelenței Sale, Dl. Mohammed Abdulghani Khayat, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Arabiei Saudite

Prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, în calitate de președinte al UCCBR, a avut onoarea de a primi vizita Excelenței Sale, Dl. Mohammed Abdulghani Khayat, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Arabiei Saudite.

Citeste mai mult »
ECONOMIE
Ziarul News - cotidian national

Bitcoin Romania: Numărul tranzacțiilor a crescut cu 600% în T1 2024, comparativ cu aceeași perioadă din 2023. Avem 80.000 de utilizatori și ne așteptăm ca acest număr să crească începând din aprilie, odată cu Halving-ul Bitcoin, un eveniment care are loc la fiecare patru ani

Bitcoin Romania: Numărul tranzacțiilor a crescut cu 600% în T1 2024, comparativ cu aceeași perioadă din 2023. Avem 80.000 de utilizatori și ne așteptăm ca

Citeste mai mult »