TREY SYS – Estetique Beauty Center a deschis un nou salon de înfrumusețare în centrul Bucureștiului, în Piața Alba Iulia , numărul 3, bl i 2

Pe piața bucureșteană a serviciilor de înfrumusețare a apărut un nou jucător: TREY SYS – Estetique Beauty Center a deschis un nou salon de înfrumusețare în centrul Bucureștiului, în Piața Alba Iulia , numărul 3, bl i 2

 Situat într-o zonă foarte centrală, într-una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureștiului, noul salon de înfrumusețare funcționează la parter, pe o suprafață de peste 150 m². Cu un design și o cromatică adaptate noilor cerințe ale industriei de înfrumusețare, salonul oferă clienților posibilitatea alegerii dintr-o gamă variată de servicii, la cele mai bune prețuri din București.

Pentru deschiderea din 1 Decembrie, TREY SYS – Estetique Beauty Center a pregătit vizitatorilor săi surprize și o atmosferă magică!

Astfel, pe toată perioada lunii decembrie, în fiecare zi de luni puteți beneficia de oferta specială a salonului pentru serviciile de spălat și aranjat păr. Oferte speciale pentru întreaga lună sunt disponibile pentru anumite servicii de manichiură – pedichiură și epilare, pentru masajul de relaxare și împachetare corporală. Mai mult decât atât, clienții salonului vor găsi o paletă largă a produselor de îngrijire personală din game de top la prețuri foarte accesibile.

Deschiderea salonului TREY SYS – Estetique Beauty Center din centrul Bucureștiului, alături de cel pe care îl deține în Târgoviște, în Calea Domnească numărul 170, converg unitar  către un singur obiectiv, în scopul căruia TREY SYS – Estetique Beauty Center își concentrează eforturile de ani de zile: oferirea unei experiențe de cumpărare a serviciilor de înfrumusețare unice! Serviciile de cea mai bună calitate și profesionalismul angajaților completează experiența deosebită, cu care TREY SYS – Estetique Beauty Center i-a obișnuit deja pe clienții săi din Târgoviște. Beneficiile pe care le propune TREY SYS – Estetique Beauty Center consumatorilor săi sunt evidente: servicii de înfrumusețare de ultimă generație, raport excepțional calitate preț, mărci cunoscute, servicii profesionale, programe de loializare, produse inovatoare. Serviciile oferite pentru clientela bucureșteană sunt pe următoarele paliere: coafor, frizerie femei și barbati, manichiură, pedichiură, podologie, cosmetică, estetică, laser pentru epilare definitivă, masaj și remodelare corporală.

“Deschiderea salonului din București vine ca o completare firească a dezvoltării brandului TREY SYS, extinderea rețelei de saloane de înfrumusețare reprezentând o parte impostantă a strategiei noastre. Studiind piața din București specifică acestei industrii, am descoperit că era nevoie de un salon în care clienții să poată lua contact cu cele mai complexe servicii de înfrumusețare, de calitate. Serviciile noastre poartă garanția trendurilor actuale și ale brandurilor recunoscute la nivel internațional, adaptându-se nevoilor și preferințelor publicului. .” – a declarat doamna Raluca Duțu Grecu, unul dintre administratorii acestei afaceri românești.

Cu o experiență de peste 14 ani în antreprenoriat și de peste 12 ani în industria înfrumusețării, Raluca Duțu – Grecu este exponentul pe plan local al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și al Patronatului Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România (PADIR), iar în calitatea sa de președinte al Sucursalei Dâmbovița ale ambelor organizații, polarizează comunitatea antreprenorială locală în scopul identificării soluțiilor practice pentru rezolvarea dificultăților și problemelor mediului de afaceri, în vederea realizării unui mediu antreprenorial și a unei culturi antreprenoriale conectată la noile trenduri în materie de business.

Despre TREY SYS – Estetique Beauty Center

TREY SYS – Estetique Beauty Center este prezent pe piața serviciilor de înfrumusețare din anul 2008, devenind cel mai mare, complet, estetic și eficient salon din județul Dâmbovița. În anul 2019 au primit premiul pentru Cel Mai Frumos Salon De Înfrumusețare din România în cadrul Beauty Forum. În topul firmelor din județul Dâmbovița realizat in 2020 au ocupat unul din primele trei locuri, adjudecându-și aceste poziții pentru serviciile de coafură și alte activități de înfrumusețare.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

CONSILIUL CONCURENŢEI SCHIMBĂ MODUL DE ANALIZĂ A CAZURILOR DIN DOMENIUL COMERȚULUI CU AMĂNUNTUL DE PRODUSE FARMACEUTICE

vin dec. 11 , 2020
CONSILIUL CONCURENŢEI SCHIMBĂ MODUL DE ANALIZĂ A CAZURILOR DIN DOMENIUL COMERȚULUI CU AMĂNUNTUL DE PRODUSE FARMACEUTICE Consumatorii se orientează către farmaciile situate în proximitate, fiind dispuși să parcurgă pe jos maxim 1 km, pentru a achiziționa medicamentele și suplimentele alimentare de care au nevoie, arată un studiu al Consiliului Concurenței. […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021