ANUNT DE MEDIU- SC Kaufland Romania S.C.S.

Kaufland Romania S.C.S. cu sediul in, Bucuresti, Str. Barbu Vacarescu nr. 120-144, titular al activității „Comert cu amanuntul si alimentatie publica” anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a autorizației de mediu pentru punctul de lucru amplasat in mun. Sibiu, Calea Surii Mari, nr. 37, jud. Sibiu.
Informațiile privind documentația depusă pot fi obținute la sediul APM Sibiu, str. Hipodromului 2A
, Sibiu, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:00 și vineri intre orele 8:00-14:00.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Sibiu pe toata durata derulării procedurii de autorizare.

 ​

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Decrete semnate miercuri, 30 decembrie de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

mie dec. 30 , 2020
Decrete semnate de Președintele României, domnul Klaus Iohannis Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 30 decembrie a.c., următoarele decrete: Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, având grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a […]