Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

ANUNT DE MEDIU- SC SALT COM SRL

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE SC SALT COM SRL , titular al proiectului “EXTINDEREA CAPACITATII DE PRODUCTIE LA SC SALT COM SRL” , anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita , in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul “EXTINDEREA CAPACITATII DE PRODUCTIE LA SC SALT COM SRL” propus a fi amplasat in com.Ciulnita , sat Poiana , jud.Ialomita 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita , loc.Slobozia , str.Mihai Viteazu , nr.1 , in zilele de luni – joi orele 8.00 – 16.30 , vineri intre orele 8.00-14.00 , la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.anpm.ro si la sediul Primariei Ciulnita din com.Ciulnita , jud.Ialomita . Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »