E.ON începe cu succes noul an printr-o emisiune de obligațiuni corporative de 600 de milioane de euro

E.ON începe cu succes noul an printr-o emisiune de obligațiuni corporative de 600 de milioane de euro

·       Semnalul pozitiv din piață a încurajat demersul de a acoperi din timp o parte considerabilă din nevoile de finanțare din 2021.

·       Veniturile sunt destinate în principal refinanțării unor obligațiuni cu scadența în luna aprilie.

 

 

E.ON a lansat o ofertă de obligațiuni cu o valoare totală de 600 milioane de euro, având scadența în luna decembrie a anului 2028. Veniturile generate vor fi utilizate în scopuri corporative generale, inclusiv pentru refinanțarea unor obligațiuni scadente în aprilie.

Cu necesități de finanțare semnificativ mai mici comparativ cu anul trecut, având la dispoziție la începutul anului 600 de milioane de euro, E.ON a reușit să abordeze o parte considerabilă din necesitățile sale de finanțare preconizate pentru 2021 și, prin urmare, continuă să aplice un management prudent al riscului de lichiditate.

Tranzacția a fost intermediată de un consorțiu bancar internațional.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Guvernul a transmis Parlamentului proiectul de lege pentru realizarea „Capabilității de luptă împotriva navelor de suprafață”

mie ian. 13 , 2021
Guvernul a transmis Parlamentului proiectul de lege pentru realizarea „Capabilității de luptă împotriva navelor de suprafață”  Guvernul României a transmis Parlamentului României, pentru adoptare în regim de urgență, proiectul de lege pentru realizarea „Capabilității de luptă împotriva navelor de suprafață” aferentă programului de înzestrare „Sistem de instalații mobile de lansare rachete […]