Achiziție de proporție pe piața transporturilor: International Alexander Holding preia Vio Transgrup

Achiziție de proporție pe piața transporturilor:

International Alexander Holding preia Vio Transgrup

Grupul International Alexander Holding, fondat de omul de afaceri Simion Apreutese, a obținut acordul de la Consiliul Concurenței și a devenit, oficial, proprietar al Vio Transgrup la finalul anului 2020.

Holdingul International Alexander (IAH)  este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2003, având sediul social în Arad, a cărui general manager este soția omului de afaceri arădean, Loredana Apreutese, președinta CONAF Arad. Prin noua achiziție, grupul își extinde afacerea, devenind astfel prima companie de transport de la noi din țară certificată TAPA.

Loredana Apreutese, General Manager IAH, a declarat: „Această achiziție reprezintă pentru noi un pas înainte! Prin dezvoltarea serviciilor oferite în mod constant, clienții International Alexander Holding vor beneficia de o gama diversificată, specializată și cu focus pe securitatea întregului lanț de transport și logistică. Certificarea TAPA devine obligatorie atunci când vrei să abordezi din ce în ce mai mulți clienți noi, din zona bunurilor de valoare. Pe lângă facilitarea certificării TAPA, acest management al securității, odată integrat în funcționarea companiei, ne va ajută să eliminăm, în mare parte, pierderile generate de situații neprevăzute”.

International Alexander Holding are peste peste 1500 de angajați, compania este specializată în furnizarea de servicii complexe de logistică și transport clienților din industriile automotive și de tehnologie.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică de fondatorul International Alexander, însă finanțarea acesteia a fost susținută de Unicredit Bank. De asemenea, Deloitte România a asistat International Alexander în procesul de achiziție a companiei Vio Transgrup.

International Alexander este cea mai stabilă companie de transport din industrie și a confirmat an de an creșteri remarcabile, având recunoaștere în ultimii patru ani ca fiind “Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Peste 100 de mașini abandonate vor fi ridicate de pe domeniul public al Sectorului 1

mar feb. 2 , 2021
Peste 100 de mașini abandonate vor fi ridicate de pe domeniul public al Sectorului 1 Clotilde Armand: ”Ne asumăm angajamentele și redăm orașul oamenilor”  Primăria Sectorului 1 ridică mașinile abandonate pe domeniul public. În această dimineață, primarul Clotilde Armand a semnat o dispoziție privind ridicarea de pe domeniul public din Sectorul […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021