Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

CONAF se extinde în Transilvania

CONAF se extinde în Transilvania

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde în Transilvania, lansând sucursala de la Cluj, condusă de antreprenoarea Sigina Luca, cu o experiență de business de peste 15 ani, în prezent președintele unui grup de firme din care face parte și Luna Cleaning, firmă înființată în 2011. Cu peste 240 de angajați și o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro în plin an pandemic, firma condusă de Președintele CONAF Cluj se află în topul companiilor din zona transilvăneană.

Sigina Luca, alături de alte două antreprenorare de succes din Cluj: Simina Fodor – FSP Global și Nippon Food și Anca Dinu – Apartament 1 Bistro&Bar, Add PR, alcătuiesc conducerea CONAF Cluj, o structură care urmărește extinderea Confederației în Transilvania prin crearea unei comunități de business reprezentative care să se remarce la nivel local și regional prin acțiuni și activități menite să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial autohton.

 

 Deși activează în domenii complet diferite, cele trei reprezentante ale CONAF Cluj colaborează de ani buni atât pe plan profesional, cât și social, fiind implicate în activități de voluntariat și responsabilitate socială la nivel regional.

 

Sigina Luca, președintele CONAF Cluj, a declarat: „Ne implicăm, luăm decizii și le implementăm! Cred că doar astfel putem reuși să construim pe termen lung. CONAF reprezintă locul perfect unde oamenii cu inițiativă pot acționa și se pot implica în proiecte de anvergură. Este locul unde ne este recunoscută valoarea antreprenorială, iar apartenența la o comunitate cu aceleași principii și valori ca ale noastre ne stimulează și ne determină să continuăm misiunea noastră – aceea de a contribui la dezvoltarea unui mediu economic propice desfășurării de afaceri productive.”

La rândul său, președintele CONAF, Cristina Chiriac, salută înființarea sucursalei din Cluj și mizează pe implicare în dezvoltarea Confederației în zona transilvăneană. „Cred că doar astfel putem arata că suntem puternice, unite și determinate în realizarea misiunii pe care CONAF și-a propus-o. Dorim ca femeile să fie recunoscute la nivel național ca leaderi incontestabili și să schimbăm mentalitățile și abordările în legătură cu percepția femeii în societate și în business. CONAF este locul perfect unde atât doamnele cât și domnii își dau mâna într-un parteneriat de business durabil pentru o construcție trainică, solidă, a unui mediu de afaceri propice derulării activităților economice”.

 Despre conducerea CONAF Cluj

SIGINA LUCA – este membru și fondator în mai multe organizații și cluburi profesionale: vicepreședinte al Italian Business Club, membru fondator al CCB – Casa de Comerț Balkanik Handel Haus Cluj, membru al Misiunii Balkanik Handel Haus, fondator al Asociației Bucătarilor Transilvania (un proiect care a câștigat medalia de argint la Cupa Mondiala de Gastronomie de la Luxembourg), și nu în ultimul rând, membru în Camera de Comerț Italiană pentru România (CCipR). Este președinte fondator al Lions Club Hope Cluj (2017) și în prezent Președinte zonal al Cluburilor Lions din România.

 SIMINA FODOR – și-a început cariera profesională în Milano în 2002, iar din 2007 a fost angajată la FSP Global ca responsabil operațional, apoi a continuat ca general manager și ulterior CEO și asociat. Sub conducerea ei, Grupul FSP Global a devenit un grup internațional prezent pe 3 continente: Europa, Asia și Africa. A fost Board Member în Camera de Comerț Româno-Olandeză (2018-2020). Este membru al Clubului Lions Transilvania, în prezent VicePreședinte și Secretar al Clubului.

ANCA DINU – antreprenorare de 9 ani, se ocupă de o afacere de familie – Apartament 1 Bistro & Bistro, iar de 6 ani are propria firmă de comunicare & PR (ADD PR). Este membru al Camerei de Comerț Italiene pentru România (CCipR) si comunicator al comunității Mamprenoare România – Cluj. E Membru Fondator al Lions Club Hope Cluj (2017) și Past President al clubului.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

ACTUALITATE
Ziarul News - cotidian national

Artistul Călin Țopa, invitat să facă parte din expoziția bienală de artă contemporană Personal Structures de la Veneția. „Transcendent Renaissance”, o călătorie muzicală fără vârstă, de văzut începând de acest weekend

Artistul Călin Țopa, invitat să facă parte din expoziția bienală de artă contemporană Personal Structures de la Veneția. „Transcendent Renaissance”, o călătorie muzicală fără vârstă,

Citeste mai mult »