GRAN VIA, LIDER PE SEGMENTUL DE MIJLOC AL PIEȚEI REZIDENȚIALE DIN ROMÂNIA

GRAN VIA, LIDER PE SEGMENTUL DE MIJLOC AL PIEȚEI REZIDENȚIALE DIN ROMÂNIA

Investitorul imobiliar de origine spaniolă, Gran Via, este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori, lider pe segmentul de mijloc al pieței rezidențiale, cu peste 2.000 de apartamente livrate până în prezent și 500 în dezvoltare.

Ne propunem să menținem calitatea care ne-a adus renumele în piață, continuând cu noi faze de dezvoltare  ale proiectelor deja existente, precum și cu deschiderea unor noi zone în portofoliu”, spune Antoanela Comșa, Președinte Gran Via Real Estate & AREI, Asociația Investitorilor în Real Estate, adăugând: „Menținerea unui dialog transparent cu autoritățile vis a vis de regulamentul urbanistic și aspectele fiscale sunt de asemeni, priorități pentru noi.”  

În 2021, Gran Via dă în folosință faza IV la Timișoara 58 în București și faza I la Gran Via Marina în Constanța, având în lucru faza IV la Gran Via Park. Compania are în plan lansarea unor noi faze la Aviației Apartments și Gran Via Marina, precum și un nou proiect în București, pe strada Fabrica de Gheață.

Compania a încheiat 2020 cu rezultate peste așteptări – 478 de apartamente tranzacționate cu o valoare totală de 44,2 milioane de EUR, în proiectele Timișoara 58 (faza IV și ultima de dezvoltare), Aviației Apartments (faza I), Gran Via Park (faza IV și ultima de dezvoltare) și Gran Via Marina la Constanța (faza I).

Primul proiect al Gran Via în România a fost Timișoara 58, construit pe fosta platformă Frigocom, în sectorul 6. Proiectul totalizează 800 de apartamente. Cea de-a doua dezvoltare a fost Gran Via Park, vizavi de Plaza Mall, pe lotul fostei fabrici Electrotehnica, care a devenit astăzi cel mai mare proiect din România al companiei, cu 1.000 de apartamente finalizate și încă 220 în lucru.

Aviaței Apartments este cel de-al treilea proiect Gran Via în România, construit tot pe un lot industrial al Paste Băneasa, în zona Aviaței. Aici au fost livrate 291 de apartamente la final de 2019. Al patrulea proiect este Gran Via Marina, în Constanța, lângă mall-ul Vivo!, unde va fi predată prima fază, cu 192 de apartamente, în această primăvară. La finalizare, întreg ansamblul va avea aproximativ 1.000 de apartamente.

Anul 2021 a debutat cu vestea amânării ridicării plafonului de 5% TVA până la limita de 140.000 EUR, precum și cu suspenderea PUZ-urilor coordonatoare pentru sectoarele 2,3,4, 5 și 6. „Incertitudinea și lipsa de transparență în procesul decizional trebuie înlocuite cu predictibilitate și colaborare cu mediul de afaceri”, conchide managerul Gran Via.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Interviu cu Andi Voinea, Director de Dezvoltare LEMON BOX – made for you by people with disabilities dezvoltat de Agile Consulting Services

mie apr. 7 , 2021
Interviu cu Andi Voinea, Director de Dezvoltare LEMON BOX – made for you by people with disabilities dezvoltat de Agile Consulting Services: “Ne dorim ca în România să valorizăm facilitățile fiscale actuale și totodată munca persoanelor cu dizabilități.” Proiectul dezvoltat de Agile Consulting Services reprezintă una dintre cele mai dezvoltate […]