Anunt de presa privind inceperea proiectului „Grant Capital de Lucru pentru GENERAL CON PROD SERV S.R.L.”

 

08.04.2021

 

Anunt de presa privind inceperea proiectului „Grant Capital de Lucru pentru GENERAL CON PROD SERV S.R.L.”

 GENERAL CON PROD SERV S.R.L. anunta lansarea proiectul cu titlul „Grant Capital de Lucru pentru GENERAL CON PROD SERV S.R.L.” proiect RUE nr. M2-7926 din 06.04.2021   înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 06.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea GENERAL CON PROD SERV S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 198.448,485 lei (valoarea totala) din care : 172.563,9 lei grant si 25.884,585 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

 

Date de Contact

Persoană de contact:

SANDU DANIEL

Telefon 0723.631.632

Email : generalcps@yahoo.com

Site: www.treibistro.ro

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Angajam operator calculator pentru preluare anunturi la mica publicitate

joi apr. 8 , 2021
ANUNT DE ANGAJARE SC Agentia de publicitate Manpres,  Bucuresti,  Sector 1 Angajam operator calculator pentru preluare anunturi la mica publicitate Cerinte: Experienta preluare anunturi de mica publicitate pentru publicare in ziare Bune cunostiinte de utilizare PC – minim pachetul MS Office, web; Domeniu de activitate : Anunturi Corectitudine, seriozitate si […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021