AVON lansează primul cont TikTok din România donat comunității

AVON lansează primul cont TikTok din România donat comunității

În aprilie, AVON România inaugurează prima pagină de brand pe TikTok donată comunității, odată cu lansarea noii game de rujuri Ultra Lipstick, în 48 de nuanțe surprinzătoare.

Cu ocazia lansării, AVON a pregătit și o provocare: Andreea Balaban, creator de conținut, este cea care dă startul competitiției și invită comunitatea să încerce noile rujuri Ultra Lipstick și să descopere multitudinea de nuanțe, perfecte pentru toate preferințele și stările de spirit.

Creatorii de conținut preiau contul TikTok AVON Space

Valerie Lungu, creator de conținut, și Flavia Florea, make-up artist, sunt primii influenceri care vor prelua contul TikTok AVON Space, urmând ca și alți TikTokeri să se alăture provocărilor pregătite de AVON.

Noua gamă de rujuri AVON Ultra Lipstick are o paletă impresionantă de 48 de nuanțe vibrante, ultra colorate și ultra confortabile în două variante: Ultra Mat și Ultra Cremos, pentru un rezultat final mat sau strălucitor.

Cu o formulă hrănitoare cu ulei de avocado, noile rujuri sunt potrivite pentru fiecare personalitate și oferă posibilități nenumărate de a experimenta pe buze toate culorile primăverii.

Și alte surprize și provocări sunt anunțate pe contul TikTok AVON Space, iar cei interesați de a îl prelua pot lasa un mesaj pe pagina de Facebook AVON Space.

 

Despre AVON

AVON este prezent de peste 23 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

ANRE a aplicat amenzi contravenționale în valoare de 1.110.000 lei furnizorilor de energie electrică

mar apr. 20 , 2021
ANRE a aplicat amenzi contravenționale în valoare de 1.110.000 lei furnizorilor de energie electrică                                                                          […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021