RAISANDRA  

RAISANDRA  

        Esențele tari se țin în sticluțe mici, spune un proverb. Așa este Ariana Raisa Andra Dinu, cunoscută ca artist sub numele Raisandra, o adolescentă foarte talentată, recunoscută peste hotare care la doar 8 ani a avut Italia la picioare, dupa ce a câștigat Festivalul de Muzica Sanremo Junior în 2016. La 9 ani, ajunge în finala concursului televizat PREMIO MARTINI din Italia, Calabria unde este remarcată de compozitorul Michael Tembadis care i-a compus piesa Sogni & Variationi pe care a lansat-o in emisunea La Măruță, la vârsta de 10 ani și care s-a bucurat de un real succes.Compozitorul îi propune să scoată și un CD cu piesele pe care le compune pentru ea, însa stilul de munca de 8 ore în studio și drumurile Italia – Romania, o sperie pe Raisandra și alege să mai copilareasca.

La 10 ani, în cadrul concursului de talente World Rising Stars din Georgia, Tbilisi, 2018, câștigă titulatura de Best Singer si Best Talent.Tot la 10 ani, este invitată să cânte in Gala de Film de la Cannes, unde este primită ca o mica divă, avand la dispoziție limuzină pe tot parcursul șederii. Raisandra continuă să uimească prin frumusețe, atitudine și talentul său actoricesc.

Astfel că obține trei Grand Prix-uri la concursurile de frumusețe din tara, defileaza pentru cei mai mari designeri în tara în cadrul evenimentelor Bucharest Fashion week, Kids Fashion Week, Fashion Philosophy, Fashion Revolution Event dar și în afara țării la Fashion Weekurile din Paris, Cannes, Barcelona, Dubai, Sanremo. Este aleasă ca model al agenției  Best Model Agency din Milano, dupa participarea la un concurs de modeling din Barcelona, măsurând la numai 12 ani, nu mai puțin de 1,73cm. Volubilitatea ei atrage și mai mult și astfel este cooptata în reclame, voiceover al tururor păpusilor Maya, roluri secundare în filme dar și un rol principal în documentarul Viața lui Victor Babes, având rolul Almei, sora lui Victor Babeș.

La 11 ani, participă la concursul de talente din Hollywood, World Championships of Performing Arts unde obține medalia de argint și bursa de a participa gratuit în 2019, moment în care hotărăște să abordeze toate genurile muzicale. La 12 ani, se reîntoarce la Hollywood la concursul Wcopa 2019 și câștigă de data aceasta placheta de Campion Mondial overall la categoria 11-15 ani la secțiunea muzică contemporană și patru medalii de aur pe voce, modeling, pian. Încheie anul 2019 cu Grand Prix Junior la individual în cadrul Festivalului de Muzica Angel Voice, și Grand Prix Junior pentru trupa rock în care activa ca solistă.

În iulie 2020, Raisandra a participat la concursul de talente WCOPA 2020, desfășurat online de data aceasta și deși au participat 65 de tari și au fost jurizate peste 2500 de momente artistice, Raisandra a fost singura participantă din România  care a obținut medalia de aur la secțiunea vocal cu un moment inedit de opera-rock dar și medaliile de aur la secțiunile instrument și modeling. Prima ieșire din mediul online a Raisandrei a fost în luna august 2020 la cel mai mare festival de moda din țară, destinat copiilor si adolescentilor – Kids Summer Fashion Week by Stelian Milu unde a susținut un recital cu piese din coloanele sonore Disney pe grandioasa scena din Piateta  Casino – Mamaia, Constanta  fiind totodata și model pentru designerii prezenti. Prima iesire în afara tării de la instalarea pandemiei a fost in Dubai, Emiratele Arabe Unite în luna decembrie la evenimentul Dubai World Fashion Week unde Raisandra a  prezentat colectiile designerilor din Europa, Asia si America. Îndragostită de Dubai, Raisandra revine în martie 2021 la un alt festival de moda –  Dubai International Fashion Week – , înaltimea sa de 175cm la cei 13 ani, ajutând-o să prezinte pentru cei mai importanti designeri din Mexic, Germania, Romania. Anul acesta, agenda artistica a  Raisandrei este plina și în funcție de situația pandemică, va onora evenimentele la care este invitată. Urmează Festivalul Internațional de Moda de la Sanremo, Concursul Global Kids din China, Concursul de modeling din Barcelona, Spania și participarea la concursul World Championships of Performing Arts care se va tine fizic anul acesta in Las Vegas, USA, in luna noiembrie 2021. Deși si-a amanat un proiect importanta în Las Vegas, aceasta speră ca până la sfârșitul anului să îl definitiveze. Astfel că o echipa de producatori se va ocupa de transformarea Raisandrei într-un star mondial. Romeo Johnson, inițiatorul acestui proiect, vocal coach-ul mai multor vedete din SUA, printre care Michael Jackson, Janet Jackson, va lucra cu Raisandra, începand cu o piesa compusă de Teddy Rilley, unul dintre  compozitorii lui Michael Jackson. Deși multora din cv-ul sau impresionant, Raisandra le-ar parea un copil fitos, de bani gata, realitatea este cu totul alta. Raisandra este un copil modest din toate punctele de vedere, crescut de mama care ii este pe lânga mama și  prietena, impresar, manager. Secretul succesului ei se datorează viselor ei mărețe, ii place ei sa spuna. Dream big & Work Hard este rețeta succesului Raisandrei dar si modestia!

 

 

 

 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

SIFI BAIA MARE S.A. : CONVOCATOR

mie apr. 21 , 2021
ADMINISTRATORUL UNIC al SIFI BAIA MARE S.A.  cu sediul in Bucuresti, sector 2, str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 46-48, subsol, camera U17, cu un capital social subscris si varsat de 732.612,5  lei, inregistrata la O.R.C. sub nr. J40/4061/2014, avand CUI 13964571 („Societatea”), respectiv Administrare Imobiliare S.A. Bucuresti, J40/8567/2013, CUI 20919450, […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021