Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

CORA S.A.: CONVOCATOR

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

 ADMINISTRATORUL UNIC al CORA S.A.

 cu sediul in Municipiul Hunedoara, str. Eroilor nr. 11, bl. 38, sc. B, etaj P, Judet Hunedoara, cu un capital social subscris si varsat de 264552.5 lei, inregistrata la O.R.C. sub nr. J20/69/1991, avand CUI 2124420 („Societatea”), respectiv Administrare Imobiliare S.A. Bucuresti, J40/8567/2013, CUI 20919450, prin reprezentant permanent Tic-Chiliment Valentin, in conformitate cu dispozitiile legii 31/1990R cu modificarile si completarile ulterioare si cu dispozitiile actului constitutiv al Societatii,

CONVOACA

  1. Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in data de 05.2021, ora 10.00, la adresa din Bucuresti, sector 2, str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 46-48. La adunare sunt indreptatiti sa participe si sa voteze doar actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor, tinut de Registrul Miorita S.A., la sfarsitul zilei de 03.05.2021, stabilita ca data de referinta. In cazul neindeplinirii conditiilor de validitate, a doua convocare a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor se stabileste pentru data de 25.05.2021, ora 10.00, cu aceeasi ordine de zi si la aceeasi adresa.

 

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor va avea urmatoarea ordine de zi:

 

  1. Aprobarea radierii obiectului de activitate prevăzut în Actul Constitutiv „6920 – Activități de contabilitate și audit financiar; consultanță în domeniul fiscal” la Cap. II Art. 5 pct. 5.2., în cadrul obiectelor secundare de activitate.
  2. Aprobarea modificarii si actualizarii actului constitutiv al societatii in conformitate cu modificarile de la punctul 1 de mai sus.
  3. Imputernicirea administratorului unic de a semna hotararile AGEA precum si toate documentele necesare punerii in aplicare a hotararilor respective, inclusiv actul constitutiv modificat/actualizat.
  4. Mandatarea reprezentantului permanent al Administratorului Unic, cu posibilitatea de susbstituire, pentru efectuarea demersurilor necesare in vederea publicarii si inregistrarii hotararilor AGOA la ORC, Monitorul Oficial, etc.

 

  1. Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in data de 05.2021, ora 10.30, la adresa din Bucuresti, sector 2, str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 46-48. La adunare sunt indreptatiti sa participe si sa voteze doar actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor, tinut de Registrul Miorita S.A., la sfarsitul zilei de 03.05.2021, stabilita ca data de referinta. In cazul neindeplinirii conditiilor de validitate, a doua convocare a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor se stabileste pentru data de 25.05.2021, ora 10.30, cu aceeasi ordine de zi si la aceeasi adresa.

 

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor va avea urmatoarea ordine de zi:

 

  1. Aprobarea situatiilor financiare aferente exercitiului financiar 2020 in baza discutiilor, a raportului administratorului unic si a auditorului financiar.
  2. Aprobarea repartizarii profitului net realizat in exercitiul financiar 2020, respectiv suma de 95.775,42 lei conform propunerii administratorului unic, respectiv:
  • 238, 90 lei – Pentru distribuirea de dividende.
  • 536,52 lei – Surse proprii de finanțare.
  1. Aprobarea dividendului brut/actiune de 0,9 lei si a modalitatii de plata a dividendelor conform prevederilor legale. Aprobarea suportarii costurilor aferente platii dividendelor de catre actionarii societatii din valoarea dividendului net.
  2. Aprobarea descarcarii de gestiune a administratorului unic pentru exercitiul financiar 2020.
  3. Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si a planului de investitii pentru anul 2021.
  4. Aprobarea remuneratiei cuvenite administratorului unic pentru exercitiul financiar 2021.
  5. Aprobarea limitei generale a remuneratiei directorului general pentru exercitiul financiar 2021.
  6. Aprobarea prelungirii mandatului administratorului unic ADMINISTRARE IMOBILIARE S.A. pe o perioada de 4 (patru) ani, incepand cu data adoptarii prezentei hotarari.
  7. Mandatarea d-nei Androulla Siaxiate sa semneze actele aditionale la contractele de administrare din partea societatii.
  8. Alegerea auditorului financiar pentru o perioada de un an (exercitiul financiar 2021) precum si aprobarea imputernicirii administratorului unic pentru incheierea contractului de audit.
  9. Imputernicirea administratorului unic de a semna hotararile AGOA precum si toate documentele necesare punerii in aplicare a hotararilor respective.
  10. Mandatarea reprezentantului permanent al Administratorului Unic, cu posibilitatea de susbstituire, pentru efectuarea demersurilor necesare in vederea publicarii si inregistrarii hotararilor AGOA la ORC, Monitorul Oficial, etc.

 

Accesul actionarilor indreptatiti sa participe la adunarile generale ale actionarilor este permis prin simpla proba a identitatii acestora, facuta in cazul actionarilor persoane fizice cu actul de identitate sau in cazul persoanelor juridice si al actionarilor reprezentati, cu actul de identitate al reprezentantului legal. In cazul persoanelor juridice, calitatea de reprezentant legal se constata pe baza listei actionarilor eliberata de catre Registrul Miorita sau se dovedeste cu un Certificat Constatator eliberat de ORC cu cel mult 1 luna de zile inainte de data adunarii generale prezentat in original sau copie conforma cu originalul.

Unul sau mai multi actionari reprezentand individual sau impreuna cel putin 5% din capitalul social are/au dreptul:

  • de a introduce puncte pe ordinea de zi a adunarii generale, in termen de cel mult 15 zile de la data publicarii convocarii, respectiv cel tarziu pana la data de 06.05.2021 inclusiv, cu conditia ca fiecare punct sa fie insotit de o justificare sau de un proiect de hotarare propus spre adoptare de adunarea generala;
  • de a prezenta proiecte de hotarare pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunarii generale, in termen de cel mult 15 zile de la data publicarii convocarii, respective cel tarziu pana la data de 06.05.2021 inclusiv.

 

Fiecare actionar are dreptul sa adreseze întrebari privind punctele de pe ordinea de zi a adunarii generale pana la data de 22.05.2021 ora 10:00 pentru AGEA si pana la 10:30 pentru AGOA, societatea urmand a raspunde acestora in cadrul sedintei AGEA/AGOA.

Documentele si proiectele de hotarari ale AGEA/AGOA referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi se pot consulta la adresa din Bucuresti, sector 2, str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 46-48/ sediul social/ sediul secundar, de luni pana miercuri, in perioada 21.04.2021-22.05.2021, intre orele 10 si 16. Avand in vedere starea de alerta existenta la data prezentei in Romania, recomandam contactarea telefonica la numarul 0212330773 sau electronica la adresa de e-mail office@sif-imobiliare.ro.

Actionarii inregistrati la data de referinta pot participa si vota la adunarea generala direct sau pot fi reprezentati si prin alte persoane decat actionarii, pe baza de imputernicire speciala sau generala.

Actionarul poate acorda o imputernicire valabila pentru o perioada care nu va depasi 3 ani, permitand reprezentantului sau a vota in toate aspectele aflate in dezbaterea adunarilor generale ale actionarilor a uneia sau mai multor societati identificate in imputernicire, inclusiv in ceea ce priveste acte de dispozitie.

Imputernicirile, inainte de prima lor utilizare, se depun in copie la adresa din Bucuresti, sector 2, str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 46-48 cu 48 de ore inainte de adunarea generala, cuprinzand mentiunea conformitatii cu originalul sub semnatura reprezentantului. Copii certificate ale imputernicirilor sunt retinute de societate, facandu-se mentiune despre aceasta in procesul-verbal al adunarii generale.

Formularele de imputernicire speciala se pot obtine la adresa din Bucuresti, sector 2, str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 46-48/ sediul social/ sediul secundar de luni pana miercuri, in perioada 21.04.2021-22.05.2021, intre orele 10 si 16 si se depun la adresa din Bucuresti, sector 2, str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 46-48 cu 48 de ore inainte de (i) AGEA, respectiv pana la data de 22.05.2021, ora 10:00; (ii) AGOA, respectiv pana la data de 22.05.2021, ora 10:30.

Procurile speciale depuse dupa expirarea termenului sus mentionat precum si cele care nu indeplinesc conditiile legale, vor fi considerate nule de drept.

Informatii suplimentare si materiale privind AGEA/AGOA se pot obtine, in zilele lucratoare, la adresa din Bucuresti, sector 2, str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 46-48/ sediul social, de luni pana miercuri, in perioada 21.04.2021-22.05.2021, intre orele 10 si 16.

Avand in vedere starea de alerta existenta la data prezentei in Romania, recomandam contactarea telefonica la numarul 0212330773 sau electronica la adresa de e-mail office@sif-imobiliare.ro.

Administrator unic

Administrare Imobiliare SA

prin reprezentant permanent

Tic-Chiliment Valentin

______________________________________

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

ACTUALITATE
Ziarul News - cotidian national

Artistul Călin Țopa, invitat să facă parte din expoziția bienală de artă contemporană Personal Structures de la Veneția. „Transcendent Renaissance”, o călătorie muzicală fără vârstă, de văzut începând de acest weekend

Artistul Călin Țopa, invitat să facă parte din expoziția bienală de artă contemporană Personal Structures de la Veneția. „Transcendent Renaissance”, o călătorie muzicală fără vârstă,

Citeste mai mult »