­čÄüCadouri de Pa╚Öte la Bio Ortoclinic!

­čÄüCadouri de Pa╚Öte la Bio Ortoclinic!­čÉ░ Beneficiezi de cazare gratuit─â 10 nop╚Ťi ├«n Constan╚Ťa, ├«n orice perioad─â dore╚Öti, dac─â achizi╚Ťionezi p├ón─â pe 29 aprilie, un pachet de kinetoterapie care const─â ├«n:
Ôťůconsulta╚Ťie realizat─â de c─âtre un medic specialist de recuperare
Ôťůtestare bio postur─â, inclusiv pentru identificarea scoliozelor
Ôťů4 zile de testare ╚Öi recuperare a mersului, 30 min/╚Öedin╚Ť─â ( sau echivalent ├«n Sistemul David)
Ôťů5 zile de testare ╚Öi tratament cu Sistemul David (├«nt─âre╚Öte musculatura paravertebral─â cu p├ón─â la 70%), ideal pentru persoanele cu program sedentar.
 
Pre╚Ťul total al pachetului este de 2150 lei.
 
Ôä╣´ŞĆAcest pachet de tratament este adresat tuturor persoanelor care doresc s─â-╚Öi evalueze starea de s─ân─âtate a aparatului locomotor, ├«n special a coloanei v”ertebrale. Totodat─â, tratamentul este adresat persoanelor aflate ├«n faza de recuperare a mobilit─â╚Ťii, persoanelor care acuz─â dureri cronice de spate ╚Öi a celor predispuse la afec╚Ťiuni ale coloanei vertebrale sau a musculaturii paravaertebrale din cauza programului sedentar.
 
Nu este necesar s─â veni╚Ťi cu un diagnostic, deoarece ve╚Ťi fi consultat de c─âtre medicii no╚Ötri.┬á Recomand─âm ├«n schimb s─â aduce╚Ťi, dac─â ave╚Ťi disponibile, orice analize medicale, ├«n special RMN, CT sau radiografie.
 
Pentru informa╚Ťii ╚Öi program─âri, contacta╚Ťi-ne la num─ârul de telefon ­čô×0773 300 500 ╚Öi 0341458264
 
Constan╚Ťa , strada Prim─âverii nr. 65A
 
Bio Ortoclinic – Tratamentul durerilor de spate.
 

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu ├«┼či asum─â responsabilitatea pentru informa┼úiile primite ┼či publicate pe site-ul public. Responsabilitatea con┼úinutului apar┼úine exclusiv emitentului comunicatului de pres─â.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National ├«┼či rezerv─â dreptul de a nu publica comunicatele de pres─â care con┼úin exprim─âri necorespunzatoare sau acuza┼úii si ├«nc─âlc─âri ale drepturilor altor persoane, garantate de Constitu┼úia Rom├óniei.

Con╚Ťinutul website-ului www.newsnational.ro este destinat inform─ârii publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum ┼či orice modalitate de exploatare a con┼úinutului acestui website. Utilizarea sec┼úiunii Comentarii reprezint─â acordul dumneavoastr─â de a respecta termenii ┼či condi┼úiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National ├«n ceea ce prive┼čte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Oprirea total─â a circula╚Ťiei pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse ├«n perioada 26-29 aprilie 2021, ├«ntre orele 20:00 ÔÇô 24:00

lun apr. 26 , 2021
Aten╚Ťionare de c─âl─âtorie Republica Bulgaria ÔÇô oprirea total─â a circula╚Ťiei pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse ├«n perioada 26-29 aprilie 2021, ├«ntre orele 20:00 ÔÇô 24:00 ┬á Ministerul Afacerilor Externe informeaz─â cet─â╚Ťenii rom├óni care se afl─â, tranziteaz─â sau inten╚Ťioneaz─â s─â c─âl─âtoreasc─â ├«n Bulgaria prin punctul comun de frontier─â Giurgiu-Ruse c─â, ├«n conformitate […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021