Două Planuri Urbanistice de Detaliu, puse în dezbatere publică

Două Planuri Urbanistice de Detaliu, puse în dezbatere publică

 

Primăria Sectorului 1 pune în dezbatere publică două Planuri Urbanistice de Detaliu (PUD-uri) în conformitate cu prevederile articolului 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, după cum urmează:

  • Proiectul de hotărâre privind PUD Șoseaua Odăi nr. 383, Sector 1, București (K2-148);
  • Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) Str. Sălăjeni nr. 45, Sector 1, București (K2-147).

Persoanele interesate pot consulta aceste proiecte de Planuri Urbanistice de Detaliu  pe site-ul instituției, acesând următorul link: https://www.primariasector1.ro/proiecte-supuse-dezbaterii-publice.html

Aceste PUD-uri sunt în dezbatere publică timp de 30 de zile lucrătoare, până în data de 14. 06.2021. Totodată, până în data de 10.05.2021 se pot trimite în scris, pe adresa de e-mail registratura@primarias1.ro, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative de mai sus. În plus, pe site-ul instituției, este disponibil și un formular on-line pentru colectarea propunerilor, opiniilor și recomandărilor.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne - la datorie în minivacanța prilejuită de Sfintele Sărbători Pascale, pentru protejarea vieții și a sănătății cetățenilor

vin apr. 30 , 2021
Efectivele Ministerului Afacerilor Interne – la datorie în minivacanța prilejuită de Sfintele Sărbători Pascale, pentru protejarea vieții și a sănătății cetățenilor.  În perioada 30.04 – 03.05.2021, aproximativ 26.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și piloți ai MAI vor fi pregătiți să intervină pentru menținerea ordinii publice, prevenirea faptelor […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021