PORTRETUL LUI MICUTZU SCOS LA LICITAȚIE — PRIMUL ARTICOL DIN CAMPANIA FILME PENTRU FILME

O pictură în ulei cu portretul comediantului Micutzu (Cosmin Nedelcu) este primul articol scos la licitație în cadrul campaniei FILME PENTRU FILME. Pictura a fost donată chiar de către artist pentru susținerea și încurajarea producției de filme independente românești.

Persoanele care își doresc să aibă în colecția personală un „Micutzu autentic” și care susțin cinematografia românească pot licita pentru pictură direct pe pagina de Facebook FILME PENTRU FILME, începând de maine, 4 mai 2021, ora 09.00, până vineri, 7 mai 2021, ora 23:59.

FILME PENTRU FILME este o campanie nonprofit pentru sprijinirea, încurajarea și susținere a producției de filme independente românești. Campania vine ca răspuns la contextul dificil în care se află industria de film românească și este inițiată de Victoria Baltag, regizor, productător de film și mentor academic la Universitatea din Birmingham, împreună cu Asociația Neguvernamentală Connections.

Pictura donată de Micutzu deschide campania în cadrul căreia, săptămânal, vor fi scoase la licitație pe pagina de Facebook articole din lumea filmului donate de actori, regizori, comedianți, fotografi, case de producție sau pur și simplu susținători ai filmului. Prețul de start al fiecărui articol scos la licitație este decis de către fiecare donator.

„Vreau să mulțumesc public tuturor tuturor persoanelor care au contribuit la acest proiect. În primul rând tuturor persoanelor care ne-au oferit donații până la momentul de față: Cosmin Nedelcu, Șerban Pavlu, Dragoș Bucur, Mugur Mihăescu, Andi Vasluianu, Marius Stan, Cristi Puiu, Ion Caramitru, Ștefan Iancu, Victor Rebengiuc, Teo, Vio & Costel, Jesús del Cerro, Red Goblin, 101 Figurine, Dumitru Prunariu, Isabela Iacupovici, Eduard Cîrstea, Călin Tîmb, Cristian Filip și Benny Adegbuyi. Iar în al doilea rând persoanelor din organizare care și-au donat timpul pentru dezvoltarea acestui proiect: Teodor Chiripuci, Andrei Grosu, Artemisa Pascu, Local Design Circle, Andra Nicolescu și Elite Media Design. Vă mulțumesc încă o dată pentru tot efortul depus!” — Victoria Baltag

FILME PENTRU FILME este o campanie pilot care se va desfășura pentru moment pe o durata de 30 de săptămâni de la ziua lansării, cu posibilitatea prelungirii pe o durată nedeterminată în funcție de numărul donațiilor ulterioare. Toate informațiile despre acest proiect sunt disponibile atât pe site-ul campaniei, www.filmepentrufilme.com, cât și pe pagina de Facebook unde poți licita pentru susținerea și încurajarea producției de filme independente românești.

Fiecare articol din cadrul campaniei va fi dezvăluit individual în ziua începerii licitației. Cu toate acestea, pentru articolul scos la licitație săptămâna viitoare am decis să lăsăm un mic indiciu . „I am the one who knoks”.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

ANUNT LANSARE PROIECT FINANTAT PRIN GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU PENTRU LPG AUTO TRANS SRL

mar mai 4 , 2021
  04.05.2021   ANUNT LANSARE PROIECT FINANTAT PRIN GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU PENTRU LPG AUTO TRANS SRL LPG AUTO TRANS SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”CAPITALURI LPG” proiect  nr. RUE 8744 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020. Proiectul se derulează […]