Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Guvernul Romaniei: Suntem alături de copiii României, pentru dezvoltarea lor într-un mediu fără constrângeri

 
Sursa foto: www.epochtimes-romania.com (Adaptat de la Scooter Lowrimore/Flickr)

Suntem alături de copiii României, pentru dezvoltarea lor într-un mediu fără constrângeri

 

La mulți ani, copii! 1 iunie este sărbătoarea copilăriei, liberă de părinți ocupați și plină de joacă împreună cu cei mici.

Tocmai pentru a-i determina pe adulți să petreacă timp de calitate împreună cu cei mici, statul român a decis în 2016 instituirea acestei zile drept una de sărbătoare legală. ”Și pentru mine și familia mea, extragerea din activitatea zilnică și dedicarea mea copiilor sunt benefice atât pentru relația noastră, cât și pentru păstrarea unei bune structuri personale prin amintirea momentelor din copilărie. Este un exercițiu pe care ar trebui să-l facem toți, indiferent de zi sau de vârstă”, spune secretarul general al Guvernului, Tiberiu Horațiu Gorun.

În discuțiile dintre adolescenți și cei dragi lor, șeful Secretariatului General al Guvernului le recomandă adulților să abordeze tema vaccinării anti COVID-19. Accesați https://www.facebook.com/ROVaccinare/posts/184121236934960, documentați-vă corect și explicați-le copiilor cum vom reuși să revenim complet la normalitate: #impreunainvingempandemia!

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare