Comunitătea locală timișoreană beneficiază de astăzi de o aplicație nouă: TIMISOARA CITY!

Comunitătea locală timișoreană beneficiază de astăzi de o aplicație nouă: TIMISOARA CITY!

Comunitatea timișoreană a înțeles din ce în ce mai bine că transformarea digitală conduce în momentul de față schimbarea și că aceasta vizează mai ales reducerea costurilor operațiunilor, îmbunătățirea serviciilor destinate cetățenilor și stimularea creșterii economice.

Colectivul de specialiști de la Timisoara Application Development, condus de doamna Silvia Terziu, au reușit să optimizeze activitatea și modul în care răspund nevoilor cetățenilor Timișoarei, apelând la soluții de inteligență artificială (AI) și Internet of Things (IoT) pentru a face față provocărilor și pentru a valorifica oportunitățile aduse de digitalizare.

Aceștia au creat o nouă aplicație care a devenit deja o referință a timișorenilor, un fel de vitrină profesionistă digitală online, disponibilă utilizatorilor în mod gratuit.

Aplicația TIMISOARA CITY oferă beneficii multiple de ambele părți, atât prin posibilitatea promovării și evidențierii activității afacerilor pe plan local, ale cabinetelor private sau ale producătorilor locali, cât și pentru cetățenii Timișoarei în sensul eficientizării timpului petrecut de aceștia în mediul online.

TIMISOARA CITY va permite afacerilor locale să fie mai aproape de clienți și de necesitățile acestora de consum, să fie mai vizibile, mai competitive și să câștige clienți noi, acestea fiind geo-localizate. Afacerile își pot lista promoțiile în această aplicație dar și prin înscrierea online pe site-ul www.timisoaracity.net

“Fără nicio exagerare, comunicarea este cheia către succes în relații sau la locul de muncă pe parcursul întregii noastre vieți. Aplicația TIMISOARA CITY a fost creată dintr-o nevoie reală de a centraliza informațiile pentru timișoreni. Cu o echipă care deține o vastă experiență internațională exigența din capitala Franței ajunge în Timișoara. Timisoara Application Development este prima societate care, prin aplicația nou lansată TIMISOARA CITY pe platforma EVENTYA, permite economisirea timpului petrecut în online a timișorenilor.  Alături de Timisoara Application Development și de actorii principali din zonă, am făcut un pas important spre digitalizarea comunicării timișorenilor.” – a declarat doamna Silvia Terziu, inițiatorului proiectului.

 

Aplicația este o sursă excelentă de informare pentru orice tip de comunitate și poate fi accesată de către orice afacere, producător și prestator local, de oricare societate care caută parteneri. Aplicația permite listarea anunțurilor imobiliare locale, este un perfect ghid turistic digital pentru turiști și pentru localnici, o platformă de Smart City care conține articole și noutăți ale vieții sociale locale, o sursă de informare referitoare la locațiile în care se desfășoară activități diverse pentru copii și adulți, un adevărat calendar stufos de evenimente, o platformă de ticketing etc.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

. Societatea Națională a Sării S.A. organizează procedura de achiziție prin licitație deschisa

mie iul. 21 , 2021
Anunț de participare la procedura de licitație deschisa internationala achiziție SERVICII DE ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE “EXPLOATAREA SI VALORIFICAREA SUPERIOARA A SISTURILOR GRAFITOASE DE LA CARIERA UNGURELASU SI CATALINU – BAIA DE FIER,” 1. Societatea Națională a Sării S.A. organizează procedura de achiziție prin licitație deschisa pentru încheierea unui contract […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021