ANAF: LICITATII

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 7, organizează, în temeiul art.9 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, în data de 04.08.2021, la sediul din localitatea Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr. 17, cam. 056, jud. Sibiu, vânzarea prin licitaţie publică a următoarelor bunuri mobile:
1. Grop 143, în greutate de 324,46 grame aur, valoare de pornire a licitației 38.967 lei, pas licitație 10 % din din valoarea de pornire a licitatiei.
2. Grop 151, în greutate de 22,67 grame aur, valoare de pornire a licitației 2.295 lei, pas licitație 15 % din din valoarea de pornire a licitatiei.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul nostru din Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr.17, camera 056 sau la numărul de telefon: 0369.800.056.

Anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 7 – Compartimentul regional valorificare bunuri confiscate în materie penală Brașov – anunțul nr. A_VBV 2048/15.07.2021 și anunțul nr. A_VBV 2049/15.07.2021.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

ANAF: LICITATII

lun iul. 26 , 2021
Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 7, organizează, în temeiul art. 9 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, în data […]