ANAF: LICITATII

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 2, organizează, în temeiul art. 9 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, în data de 05.08.2021, ora 12:00, la sediul din mun. Constanța, b-dul. Tomis, nr. 312A, cam. 102, et. 1, jud. Constanța vânzarea prin licitaţie publică a următoarelor bunuri imobile:

1. Teren intravilan arabil în suprafață de 1250 mp, situat în com. Corbu, jud. Constanța, înscris în Cartea funciară sub nr. 110039, tarlaua 114, parcela 577/18, valoare de pornire a licitației 157.250 lei, pas licitație 5% din valoarea de pornire a licitației.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon 0241 83 60 17.

Anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului – Structuri teritoriale de valorificare – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 2 – anunțul nr. A_VGL 1780/14.07.2021.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

ANAF: LICITATII

mar iul. 27 , 2021
ANUNŢ PRIVIND VÂNZAREAUNOR OBIECTE DIN METALE SAU PIETRE PREŢIOASE Anul 2021 luna august ziua 05 În temeiul prevederilor art. 9 alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, republicată, cu modificările şi completările ulterioare coroborat […]