PRIMARUL SECTORULUI 5, CRISTIAN POPESCU PIEDONE CONTINUĂ ȘI ASTĂZI SĂ ÎMPARTĂ APĂ TRECĂTORILOR SI CELOR CARE CIRCULĂ CU MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN

PRIMARUL SECTORULUI 5, CRISTIAN POPESCU PIEDONE CONTINUĂ ȘI ASTĂZI SĂ ÎMPARTĂ APĂ TRECĂTORILOR SI CELOR CARE CIRCULĂ CU MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone împreună cu Poliția Locală Sector 5, continuă și astăzi să împartă apa trecătorilor si celor care circulă cu mijloacele de transport în comun, în miezul caniculei, întrucât temperaturile ridicate persistă.
Pentru că valul de căldură extremă poate afecta cu ușurință atât persoanele tinere cât și pe cele vârstnice, întrucât gradul de deshidratare este ridicat, ceea ce poate duce la reale probleme de sănătate, Poliția Locală Sector 5 a luat la pas străzile de pe raza sectorului și a împărțit apă tuturor persoanelor întâlnite.
Și de această dată, polițiștii locali au urcat în mijloacele de transport în comun, acolo unde aerul este irespirabil iar cetățenii suportă tot mai greu condițiile inumane de a călători, în lipsa aerului condiționat.
Temperaturile vor crește treptat în zilele următoare și vor atinge maxime extreme, fapt pentru care Primarul Sectorului 5 va continua această acțiune.

“Ne-au topit căldurile, oameni dragi. Da, dăruim și astăzi! Apă! Zilele astea cred că o vedem tot mai sfântă. Apa este esența vieții și mereu spun că nu știm să-i prețuim beneficiile. Ce vreau să vă spun este că voi continua să fiu în stradă, chiar și pe temperaturile acestea extreme.”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA PITESTI: COMUNICAT DE PRESA

vin iul. 30 , 2021
Sigla-Site-Ziarul-News-2021