Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

În plină caniculă, restricțiile de circulație afectează accesul consumatorilor români la produse destinate hidratări

vin iul. 30 , 2021
În plină caniculă, restricțiile de circulație afectează accesul consumatorilor români la produse destinate hidratării Asociația Națională pentru Băuturi Răcoritoare și Asociația Berarii României solicită ajustarea restricțiilor de circulație impuse în această perioadă de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru a permite consumatorilor români să aibă acces […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021