Maria Holtzhauser, Președintele asociației ce îi poartă numele, a primit titlul de „Cetățean de onoare” al municipiului Fălticeni

Cea mai frumoasă veste este cea de astăzi, 2 septembrie 2021: Noul Spital Fălticeni și-a deschis porțile pentru pacienți.

O pagină de istorie s-a scris astăzi la Fălticeni.
Asociația Maria Holtzhauser a făcut numeroase campanii de strângere de fonduri și sponsorizare pentru acest spital.


Înainte de eveniment, Maria Holtzhauser, Președintele asociației ce îi poartă numele, a primit titlul de „Cetățean de onoare’‘ al municipiului Fălticeni, pentru implicare și voluntariat, oferit de Primarul Cătălin Coman.
La festivitatea de premiere au participat numeroase oficialități ale județului Suceava.

Maria Holtzhauser mai este și „ Cetățean de onoare „ al comunei natale, Slatina județul Suceava unde a întreprins numeroase acțiuni umanitare. 

Lupta mea se leagă cu inima de locul copilăriei mele, știu că mulți copii, bătrâni care nu vor mai fi nevoiți să parcurgă zeci sau sute de kilometri pentru asistență medicală de înaltă calitate.


Le mulțumim pentru implicare tuturor, oameni-înger,companiilor partenere, tuturor persoanelor publice: actori, sportivi, jurnaliști, cântăreți, care s-au implicat în campania lansată de Asociația noastră într-un moment crucial pentru Suceava și împrejurimi.
Distincția de Cetățean de Onoare al Municipiului Fălticeni mă onorează și doresc să o împart cu întreaga echipă de voluntari și oameni-înger ce au contribuit la aceasta zi atât de mult așteptată.

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

ANAF: LICITATII

joi sept. 2 , 2021
Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 3, organizează, în temeiul art.9, alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, republicată, cu modificările […]