Raisandra si „Mega show-urile din Italia și Spania”

„Mega show-uri , marca Raisandra în Italia și Spania”

Raisandra își continuă viața artistică pe toate planurile. În luna iulie, a fost invitată la Festivalul Modei Italiene care s-a ținut în Sanremo la Villa Ormond. Ea a fost invitată în calitate de model dar și de guest star, susținând recitaluri în fiecare seară iar modelele au defilat pe muzica interpretată de Raisandra. A prezentat pentru designeri precum Claudio Greco, Valentina D’Angelo, Lulit Yohannes, Alessia Capri, Rafael Venutti culminând cu impresionante ședințe foto la Cannes și Montecarlo.

În aceeași lună, Raisa a participat la concursul televizat Next Star, luând trei de DA de la temătorii jurați : Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa iar în urma voturilor telespectatorilor, Raisandra a fost desemnată cea mai populară din ediția 6 a sezonului 10 Next Star.
În perioada 29 august-4 septembrie, s-a desfășurat cea de-a IX-a ediție a concursului internațional The Best Model of Europe din Spania, organizat de Rosario Stagno unde au participat 220 de concurenți din 28 de
țări. Ariana Raisa Andra Dinu, alias Raisandra, a concurat la categoria adolescenți, fiind marea câștigătoare The Best Model of Europe.

Frumusețea ei a fost răsplătită cu participarea gratuită anul viitor în cadrul aceluiași concurs dar în calitate de invitat, premiul Volkswagen Fashion Week ce constă în participarea gratuită în cadrul săptămânii modei din luna februarie 2022 de la Milano și un tablou al pictorului spaniol Gaslhinj Goncha, extrem de valoros. În cadrul concursului, a prezentat moda pentru brand-uri celebre ca Zaggaro, Vlada, Petra Art Design, Two Kids, Sipet de Sidef. Îndragostită de frumoasa stațiune Lloret de Mar din Spania, Raisandra a filmat videoclipul piesei


” Only human” la malul Mării Mediterane. Piesa este extrem de dinamica, disco, este compusă de Andreea Avarvari, textul este făcut de Cristina Popa iar orchestrația este realizată de Mihai Grecan. Piesa ” Only Human” este inspirată din viața Raisandrei și o va lansa pe 28 septembrie , putând fi găsită atât pe paginile de youtube Raisandra și Sonus Records. La realizarea videoclipului, au participat cei mai buni dansatori din cadrul Trupei Dinamic, sub coordonarea doamnei coregraf Paula Mitru care a avut și rol de regizor.

 

Pe 1 septembrie, Raisandra a făcut mega show în Lloret de Mar suținând un spectacol maraton. ” Îmi amintesc ca aveam mari emoții de teamă că dansatorii din Trupa Dinamic, nu aveau timp să își schimbe costumațiile între piese dar cel mai frică mi-a fost atunci când trebuia să îmi schimb ținuta în culise în timp și aveam la dispoziție câteva zeci de secunde. La final, totul a ieșit excepțional și am avut un real succes”. Urmare a show-lui ei, Raisandra a fost invitată să participe ca și guest star la multe alte evenimente, primul fiind la Fashion show-ul din Milano, în 20 septembrie, la „Milano will Rock”

Editor online: Florina Manea

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Direcția Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor vă informează că, începând cu data de 16.09.2021, vor putea fi efectuate plăți electronice

joi sept. 16 , 2021
Servicii de plată electronice prin intermediul platformei www.ghișeul.ro – mai sigure și mai facile în beneficiul cetățenilor, solicitanți ai serviciilor publice regim permise și înmatriculări. Direcția Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor vă informează că, începând cu data de 16.09.2021, vor putea fi efectuate plăți electronice și pentru […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021