Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

MANPRES a lansat catalogul 2022 cu oferte de preț pentru anul viitor

Sigla-Site-Ziarul-News-2021

MANPRES a lansat catalogul 2022 cu oferte de preț pentru anul viitor
Economistul -17 decembrie 2021 11:240
Manpres, firmă de distribuție de abonamente presă, a lansat catalogul 2022 cu oferte de preț pentru anul viitor. Ziarul Financiar, Business Magazin, Economistul, Financial Times sau The Economist sunt cele mai vândute ziare și reviste în regim de abonament!

Catalogul se tipărește de două ori pe an, în luna decembrie şi în iunie a fiecărui an. Acesta poate fi solicitat gratuit la adresa office@manpres.ro.

Câteva detalii din Catalogul MANPRES 2022:
Catalogul MANPRES de preţuri la ziare şi reviste în regim de abonament 2022, s-a tipărit în 3.000 de exemplare şi va fi distribuit abonaţilor MANPRES – în special managerilor de companii multinaţionale, naţionale, bănci, asigurări, ambasade, instituţii publice, universităţi, media-publicitate etc.;
Acesta se tipăreşte de fiecare dată în 3.000 de exemplare, în format A4;
Cele mai vândute publicații prin Manpres sunt cele economice internaționale. Vorbim despre nume din Marea Britanie, ca Financial Times și The Economist. De asemea, se vinde bine și publicația Harvard Business Review;
Cea mai vândută publicație din România, prin Manpres, este Ziarul Financiar, urmat de Business Magazin, Economistul, Monitorul Oficial, Adevărul, Jurnalul Naţional, România Liberă, Biz, Capital sau Business Arena.
Manpres vă pune la dispoziție o gamă de peste 200.000 de reviste științifice, românești și străine din Franța, Anglia, Germania, Italia, SUA, China, Japonia, Rusia, Slovacia, Ucraina, Letonia sau Estonia;
Compania Manpres deține licența exclusivă de a tipări și distribui, în țara noastră, peste 7.000 de ziare cotidiene şi reviste inetrnaţionale din 95 de țări și în 52 de limbi. Publicațiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru față/verso. Publicațiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial și grafic. Imaginea este exact cea a publicației originale, așa cum apare ea în format tipărit.
Persoanele interesate să se aboneze, editorii de presă, difuzorii de presă şi abonaţii MANPRES pot solicita gratuit acest catalog pe office@manpres.ro .
Ce spune despre catalog Mihai Manea – Director General Manpres: „Catalogul MANPRES este un element foarte important pentru identitatea şi brandul MANPRES, al modului de relaţionare dintre MANPRES şi abonaţii săi. Am ajuns la al cincisprezecelea an consecutiv să tipărim acest catalog, el devenind astfel cel mai important element de relaţionare cu abonaţii noştri. În catalog găsiţi preţurile de abonament la peste 1.500 de ziare şi reviste româneşti şi internaţionale din domeniile achiziţii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto, IT etc”.

Avantajele abonamentelor prin Manpres:
Prețul unui abonament este mai mic cu 40% față de prețul unei publicații la chioșc;
Publicațiile sunt primite la orele indicate de clienți, ele fiind livrate de fiecare dată într-un pachet cu un ambalaj protector sigilat, însoțite de avize de expediție, personalizate cu numele și adresa clientului;
Modificări în structura comenzilor făcute de clienți pe durata derulării acestora;
Livrările pachetelor de abonamente către abonaţi încep la miezul nopții.
Modalități de abonare
Clienții se pot abona pe site-ul www.manpres.ro pe mail – office@manpres.ro , la sediul firmei – Piața Presei Libere (nr. 1, Parter, Corp C, Cam. 11, Sector 1, București) sau la telefon – 0722 341 546

Cum livrează Manpres
Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare și prin agenții de abonamente. Manpres face ca abonatul să aibă publicațiile favorite la micul dejun, între orele 6:00-9:00 dimineața.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare