Cosmin Răileanu, Vindem-Ieftin.ro: „Din respect pentru Lei am mers cu o investiție progresivă.”

Cosmin Răileanu, Vindem-Ieftin.ro: „Din respect pentru Lei am mers cu o investiție progresivă.”

La doi ani distanță de refuzul de la „Imperiul Leilor”, Cosmin Răileanu, fondatorul Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a fost invitat din nou în arena Leilor pentru a-i convinge pe cei 5 jurați să investească în afacerea sa.

Din formula juraților de la ultima participare, doar Dragoș Petrescu a rămas. Acesta l-a recunoscut pe antreprenorul Cosmin Răileanu, iar atitudinea sa a fost diametral opusă în comparație cu ultima întâlnire dintre cei doi. Dacă ultima dată aproape a fost linșat și acuzat că a venit doar pentru publicitate, de data aceasta juratul i-a recunoscut meritele, valoarea și puterea afacerii sale.

După prezentarea evoluției brandului Vindem-Ieftin.ro, antreprenorul Cosmin Răileanu a cerut o investiție de 2,5 milioane de euro pentru 10% din companie. Trei dintre jurați și-au arătat interesul pentru a investi în companie și au înaintat următoarele propuneri:
– Wargha Enayati – 2,5 milioane de euro pentru 50% din companie;
– Dan Șucu – 2,5 milioane de euro pentru 25% din companie;
– Dragoș Petrescu – 2,5 milioane de euro pentru 30% din companie cu răscumpărare.

„Când am acceptat să ne prezentăm a doua oară în fața Leilor, am gândit o investiție progresivă în valoare de 2,5 milioane de euro pentru 10% din companie. Mai exact, planul de investiții se derula pe 2 ani. O dată la 6 luni s-ar fi investit 625 000 de euro dacă eram în graficul planificat. Așadar, riscul pentru investitor ar fi fost minim.”, declară Cosmin Răileanu.

De ce a refuzat investiția Leilor

„Din respect pentru Lei am mers cu o investiție progresivă. Toate ofertele au picat pentru că investiția era foarte sigură având în vedere planul progresiv. M-am retras pentru că erau diferențe între ofertele primite și estimările inițiale. Cu toate că oferta noastră era mai scumpă decât un credit, noi am făcut-o pentru a atrage un partener strategic în companie.”, spune Cosmin Răileanu.

Evoluție și inovație

„Acum doi ani, Vindem-Ieftin.ro avea o cifră de afaceri de 3,8 milioane de euro și am cerut 780 000 de euro pentru 10% din companie. Astăzi am cerut de 3 ori mai mult (2,5 milioane de euro), însă compania a înregistrat o creștere spectaculoasă de 250% ajungând la o cifră de afaceri de 10 milioane de euro. Planul nostru este ca în 7 ani, respectiv în 2028, să ajungem la o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro. Am cerut 2,5 milioane de euro pentru a parcurge acest drum în doar 4 ani și pentru a ne consolida poziția dominantă în mediul online.”

Pe lângă cifre și discursul despre evoluția brandului Vindem-Ieftin.ro, antreprenorul Cosmin Răileanu a prezentat și ultima inovație lansată la începutul anului: Depozit Virtual. Despre acesta, antreprenorul spune că „franciza are scopul de a atrage cei mai buni vânzători de materiale de construcții din România care să ofere o experiență unică clienților care achiziționează materiale de construcții.”

Ce va urma

Pentru Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro clientul va fi mereu pe primul loc. „Vindem-Ieftin.ro ajută la construirea unui vis. Clienții ne motivează și ne determină să le oferim o experiență inedită de achiziție a materialelor de construcții și să-i ajutăm să economisească timp prețios și sume importante de bani. Nu vom face rabat de la calitatea produselor livrate și nici nu ne vom minți clienții.”, afirmă Cosmin Răileanu.

Vindem-Ieftin.ro

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro este un concept unic în România, primul market network din domeniul materialelor de construcții care funcționează pe vânzare consultativă. Vindem-Ieftin.ro își ajută clienții să economisească timp prețios și sume importante de bani prin scurtarea drumului de la producător la client. Echipa de consultanți specializați este mereu pregătită să le ofere clienților sfaturi valoroase și produse calitative. De ce să alergi prin depozite și hipermarketuri?


https://vindem-ieftin.ro/
https://vindem-ieftin.ro/despre-noi/

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

IORINSTAL EXPERT SRL, anunta finalizarea proiectului ,,Granturi capital de lucru’’

vin mart. 4 , 2022
IORINSTAL EXPERT SRL, anunta finalizarea proiectului ,,Granturi capital de lucru’’ [04.03.2022] IORINSTAL EXPERT SRL, anunta finalizarea proiectul cu titlul ” ,,Granturi capital de lucru’’, proiect Nr. M2-16981 din 25-11-2021 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.Proiectul se derulează pe o perioada de maxim […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021