Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

ANAFș LICITATII

A_VIS 1382/23.03.2022

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate–Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,Compartimentul judeţean de valorificare bunuri Vaslui, în temeiul art.9, alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, organizează în data de 07.04.2022, ora 10, la sediul din municipiul Iaşi, str.Ştefan cel Mare şi Sfânt,nr.47-49,etaj 1,cam.22,vânzarea prin licitaţie publică a bunului mobil:

Autovehicul marca BMW, nr. înmatriculare AF 759 CT,fără documente, valoare de pornire a licitației 2.625,00 lei, pasul de licitație 15% din valoarea de pornire a licitației.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul Compartimentului Județean de Valorificare Bunuri Confiscate Vaslui, sau la nr. de telefon 0235/314143 int.131  

Anunțul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secțiunea Anunțuri-Valorificare bunuri din proprietatea privată a statuluiUnitate/Subunitate fiscalăServiciul teritorial de valorificare bunuri nr.1, categorie:Autovehicule,ambarcațiuni-Anunțul nr. A_VIS1373/23.03.2022.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare