Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, partener în cadrul competiției „Destinația anului 2022”

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, alături de Alianța pentru Turism, este partener în cadrul celei de-a doua ediții a competiției „Destinația anului 2022”, o importantă acțiune de promovare a turismului intern, care are drept scop popularizarea locurilor emblematice ale României în mediul online, în emisiuni Prima TV, prin implicarea directă a românilor pe www.destinatiaanului.ro, și prin colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism.

„Invit toți românii să nominalizeze, în această primă etapă a competiției, orașele și localitățile turistice pe care le iubesc și vor să le vadă incluse în topul destinațiilor cele mai mai atractive din țara noastră! Preferințele pot fi exprimate până pe data de 10 aprilie, atunci când se va stabili podiumul pe categorii și regiuni istorice”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Până în acest moment, au fost înregistrate mii de nominalizări pe www.destinatiaanului.ro. La categoria „City Break” competiția este intensă: pe lângă Oradea, Iași sau Brăila, finaliste ale ediției de anul trecut, mulți romani recomandă Brașovul, Clujul, Timișoara, Sibiul, Alba Iulia, dar și Craiova, Târgoviște, Brăila, Tulcea, Hunedoara și Piatra Neamț. Surprize plăcute apar și la categoria „Localități turistice”, unde nume noi ca Valea Doftanei, Brezoi, Sfântul Gheorghe (Delta Dunării), Rimetea, Breb, Slănic Moldova sau Vatra Dornei au strâns cele mai multe recomandări până acum.

Cele 6 destinații cu cele mai mari scoruri vor beneficia ulterior de promovare națională intensă în lunile mai-august atât pe social media, cât și prin emisiunile Destinația Anului difuzate pe Prima TV. Gazda emisiunii, Gianina Corondan, va călători cu echipa de filmare în fiecare destinație. De acolo va avea intervenții live și va realiza emisiuni cu principalele atracții ale zonei.

În următoarea etapă, juriul prezidat de Dragoș Anastasiu va acorda voturile celor mai atractive destinații pe baza înscrierilor și ale unor criterii care cuprind investițiile făcute în infrastructura turistică și acțiunile de comunicare realizate în ultimii 2 ani. Votul juriului va conta pentru 1/3 din scor, iar numărul nominalizărilor pentru celelalte doua treimi.

Juriul acestei etape este format din 20 de experți și influenceri de turism:
1. Dragoș Anastasiu – Presedintele juriului, Alianța Pentru Turism;
2. Daniel Mischie – Alianța Pentru Turism;
3. Iulia Dangulea – Ministerul Antreprenoriatului și Turismului;
4. Marilena Rumega – Ministerul Antreprenoriatului și Turismului;
5. Dana Glonț – www.DanaGont.ro;
6. Felix Tătaru – Institutul Orașelor Vizionare;
7. Charlie Ottley – Producător TV;
8. Adrian Voican – BIBI Touroperator;
9. Călin Ilie – Federația Industriei Hoteliere din România;
10. Andrei Blumer – Asociația de Ecoturism;
11. Radu Florin – Fabrica de Aventura;
12. Andreea și Vlad Moraru – www.ValizeVesele.ro;
13. Catinca și Cristian Dorobanțu – Binome Film;
14. Georgiana și Vlad Anicăi – www.RomanianThrills.us;
15. Cezar Dumitru – www.imperatortravel.ro;
16. Simona și Alex Vrânceanu – www.lipa-lipa.ro;
17. Eddie Tone – www.tuktuk.ro;
18. Oana Grozavu – www.visatorprinlume.ro;
19. Mirela Leoni – www extravilan.ro;
20. Raluca Jianu – epicvisits.com.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

ANAF-LICITATII

mar mart. 29 , 2022
A_VIS 1479/28.03.2022 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate–Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,Compartimentul judeţean de valorificare bunuri Iași, în temeiul art.9, alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, organizează […]