Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Constanta are o noua conducere

“Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Constanta are o noua conducere. In urma desfasurarii alegerilor statutare din data de 06.05.2022, noul presedinte este dl. executor judecatoresc Bogdan Ionica, vicepresedinte ales dl. executor judecatoresc Cristea Nicolae iar reprezentantul Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Constanta la Consiliul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti este dl. executor judecatoresc Dusu Dumitru.”

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

S-a lansat ”Ghidul de bune practici alimentare pentru persoanele vârstnice aflate în grupă de risc - Diabetul Zaharat de tip II”!

mie mai 11 , 2022
S-a lansat ”Ghidul de bune practici alimentare pentru persoanele vârstnice aflate în grupă de risc – Diabetul Zaharat de tip II”! Sala de Consiliu a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” a găzduit un eveniment editorial deosebit: lansarea în premieră a ”Ghidului de bune […]