Încep “Zilele Sectorului 3”, sărbătoarea comunității de care suntem mereu mândri


Încep “Zilele Sectorului 3”, sărbătoarea comunității
de care suntem mereu mândri

Primăria Sectorului 3 organizează, în Parcul Titan, în perioada 14-15 mai 2022, ediția a II-a a evenimentului „Zilele Sectorului 3 – O comunitate într-o familie”.
După o lungă perioadă de pandemie, locuitorii Sectorului 3 au iar ocazia să se regăsească și să participe împreună la o serie întreagă de acțiuni, dedicate tuturor categoriilor de vârstă. În cele două zile de sărbătoare, Parcul Titan va fi locul pentru manifestări cultural – artistice, sportive și de divertisment, cu elemente de interactivitate directă cu locuitorii din Sectorul 3 și nu numai.
Ce vă promitem
Vom asculta muzică bună, vom interacționa cu cea mai avangardistă tehnologie, ne vom delecta cu piese de teatru pentru copii și adulți și vom sărbători prin artă și voie bună cel mai verde sector al Capitalei. Zilele următoare vom reveni cu programul detaliat pentru ca fiecare cetățean să aleagă să participe la manifestările ce îi vor fi pe plac dar vă promitem că fiecare moment al evenimentului va fi de neuitat.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Constanta are o noua conducere

lun mai 9 , 2022
“Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Constanta are o noua conducere. In urma desfasurarii alegerilor statutare din data de 06.05.2022, noul presedinte este dl. executor judecatoresc Bogdan Ionica, vicepresedinte ales dl. executor judecatoresc Cristea Nicolae iar reprezentantul Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Constanta […]
Sigla-Site-Ziarul-News-2021