OFA UGIR București: OPORTUNITATI DE FINANTARE PENTRU URMATORII ZECE ANI

Vă invităm la sesiunea de prezentare și dezbateri pe tema
„Oportunități de finanțare pentru următorii zece ani”.
O inițiativă a sucursalei OFA UGIR București, din dorința de a oferi companiilor membre și partenere o șansă de cunoaștere a intervențiilor finanțate din fonduri europene și guvernamentale pe termen mediu.
Vă așteptăm în data de 18 mai, începând cu ora 16.00, la sediul CECCAR din Intr.Pielari nr. 1, București.
DOAR PE BAZĂ DE CONFIRMARE la tel. 0787.692.633, sau pe email ofa@ugir.ro
Subiecte abordate:
1. Transformarea digitală: o nevoie vitală pentru mediul privat
2. Investițiile sustenabile ale IMM-urilor: între moft și nevoie de supraviețuire și dezvoltare (independență energetică, eficiență energetică)
3. Planul Național Strategic: reconfigurarea spațiului rural până la finalul deceniului
4. Planul Național de Redresare și Reziliență: oportunități și provocări pentru mediul privat
5. Instrumentele financiare din PNRR: o „necunoscută” îndelung așteptată
6. Finanțările cu garanții de stat gestionate de către FNGCIMM
7. Granturi sau credite garantate de stat? Întrebare-cheie pentru viitorul IMM-urilor
8. Tranziția de la POCU (Programul Operațional Capital Uman) la POEO (Programul Operațional Educație și Ocupare) și POIDS (Programul Operațional Incluziune și Demnitate Socială)
Promitem multe informații noi.
Vă vom ajuta să vă orientați și să gândiți cea mai bună soluție pentru afacerea voastră!

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Ceremonia de prezentare a scrisorilor de acreditare a noului ambasador al României în Republica Italiană, Gabriela Dancău

vin mai 13 , 2022
Ceremonia de prezentare a scrisorilor de acreditare a noului ambasador al României în Republica Italiană, Gabriela Dancău În cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Quirinale din Roma, sediul Preşedinţiei Italiene, joi, 12 mai, Ambasadorul României în Italia, E.S. Gabriela Dancău, a prezentat preşedintelui Republicii Italiene, Sergio Mattarella, scrisorile de acreditare […]