Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Ziarul News a semnat un parteneriat media cu Professional Women’s Network Romania

Florina Manea, fondator Ziarul News si Ileana Botez, președinte PWN România

Parteneriat media intre Professional Women’s Network România si Ziarul News

Professional Women’s Network Romania a încheiat în această săptămână un nou parteneriat media care să asigure promovarea proiectelor și acțiunilor sale către publicul larg. Colaborarea cu Ziarul News face parte dintr-o serie de parteneriate media vizate de asociație în vederea creșterii gradului de conștientizare a activităților și misiunii sale.
„Suntem bucuroase să extindem echipa noastră de parteneri media cu un nou membru, un cotidian tânăr, cu o puternică orientare civică, alături de care ne dorim să facem cât mai mulți pași în direcția egalității de gen și a promovării femeilor în poziții de leadership. PWN România a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare a proiectelor sale și este important pentru noi să aducem aproape parteneri care împărtășesc același set de valori. ” – Ileana Botez, președinte PWN România.


„Scopul nostru este de a informa, mediatiza și de a ne implica în toate proiectele sociale, economice și juridice care au impact pozitiv asupra societății în care trăim. Iar prin acest parteneriat încheiat între PWN Romania vom aduce în fața cititorilor și abonaților noștri activități benefice în care aceștia se pot implica.” – Florina Manea, fondator Ziarul News.


În prezent, colaborarea dintre PWN România și Ziarul News se concentrează pe publicarea de informații despre evenimentele și proiectele asociației, însă cei doi parteneri s-au angajat la un parteneriat de durată, care va evolua pe parcurs în proiecte comune și noi căi de sprijin reciproc.

PWN România este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere. Comunitatea PWN România reunește aproximativ 200 de membre aflate în poziții de management sau antreprenoare în peste 20 de industrii, precum și peste 600 de femei în comunitatea extinsă a Asociației.
Printre obiectivele PWN România se regăsesc dezvoltarea potențialului profesional al femeilor, susținerea antreprenoarelor și a aspirantelor către antreprenoriat și împuternicirea economică a femeilor, egalitatea de șanse și diversitatea în structurile de conducere ale societăților.
Principalele programe ale PWN România includ din 2013 un program de Mentorat dedicat femeilor la începutul carierei sau în poziții de mid-management, un program de educație antreprenorială „Trusa de Instrumente pentru Antreprenoare”, demarat în 2014 și programe unice din 2016 care oferă femeilor de carieră o pregătire structurată pentru accesarea unei poziții în consiliile de administrație dezvoltate de Academia Femeilor în Consilii de Administrație.
Înființată în 2011, PWN România este parte a PWN Global, o rețea în care se dezvoltă în ritm alert, depășind peste 3.500 de membre și voluntari în peste 30 de orașe din lume.
Mai multe detalii sunt disponibile pe http://pwnromania.net/, https://www.facebook.com/PWNRomania/ și https://www.linkedin.com/company/pwn-romania/

Ziarul News este un cotidian național, are apariție tipărită de luni-vineri, acreditat de toate instituțiile statului român pentru a le publica informațiile de interes pentru cetățeni. A fost înființat în 2020 în plină pandemie de către Manea Florina. Ziarul News nu are apartenență politică.
Mai multe detalii sunt disponibile pe : www.ziarulnews.ro

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »
POLITICA EXTERNA
Ziarul News - cotidian national

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Citeste mai mult »