Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Acord de parteneriat între Camera bucureșteană și Ziarul News

Acord de parteneriat între Camera bucureșteană și Ziarul News

La sediul Camerei de Comerţ și Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a avut loc semnarea acordului de parteneriat între Camera bucureşteană şi Ziarul News. Ca urmare a semnării acestui document de către Iuliu Stocklosa, preşedintele CCIB, şi de către antreprenoarea Florina Manea, directorul general și proprietarul Ziarului News, cele două părţi vor coopera în vederea promovării reciproce, dar și a dezvoltării unor programe și activități cu implicații asupra comunității de afaceri bucureștene.
„Rolul nostru este de a aduce plus valoare oamenilor de afaceri, atât prin evenimentele și produsele marca CCIB, cât și prin promovarea, inclusiv prin intermediul partenerilor noștri, a unor modele de succes, cazuri de bună practică, produse și instrumente care pot contribui la dezvoltarea durabilă a comunității de business a Capitalei. Semnarea oficială a acordului cu Ziarul News este un pas firesc prin prisma preocupărilor noastre comune de a pune în valoare ceea ce are mai bun economia românească și a colaborării constante a echipelor noastre, încă de la apariția în piața media a acestui cotidian, acum doi ani și jumătate“, a afirmat cu acest prilej Iuliu Stocklosa, președintele Camerei bucureștene.
„Am înființat acest cotidian din dorința de a face cunoscute poveștile de succes ale antreprenorilor autohtoni, cu afaceri mici și mijlocii. Fiind la rândul meu antreprenor, știu cât de mult contează promovarea, mai ales la început de drum, când bugetele alocate pentru expunere, vizibilitate și publicitate sunt reduse, dar și în perioade de recalibrare și repoziționare, precum cea pe care o traversăm din 2020. Așadar, în paginile Ziarului News își vor găsi loc întotdeauna proiectele economice, sociale, educaționale și juridice cu impact pozitiv asupra societății în care trăim”, a declarat Florina Manea.


La finalul evenimentului, semnatarii şi-au exprimat convingerea că, printr-o bună conlucrare, prevederile acordului vor fi rapid puse în aplicare, fiecare manifestându-şi întreaga disponibilitate de a contribui la o mai corectă şi eficientă informare a mediului de afaceri.
Cu o tradiţie de peste 150 de ani în reprezentarea mediului de afaceri şi în derularea de parteneriate cu autorităţile, CCIB se bucură de o largă recunoaştere în țară și străinătate. Camera bucureșteană conlucrează cu peste 100 de organizaţii similare de pe toate continentele și, pe plan intern, cu mai mult de 40 de organizaţii profesionale, patronale, instituţii ale mediului academic şi reprezentanţi ai comunităţii de afaceri.
Ziarul News este un cotidian național de interes general/ economic/ financiar, cu apariție tipărit (de luni până vineri) și online, distribuit la nivel național. Ziarul a fost înființat în 2020, în plină pandemie, de către antreprenorul Florina Manea. În doi ani și jumătate de la apariție a dezvoltat parteneriate solide cu instituții ale statului, dar și cu organizații și asociații de prestigiu.

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

ANAF: LICITATII A_VIS 2944/20.09.2023 Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.1,în conformitate cu

Citeste mai mult »
POLITICA EXTERNA
Ziarul News - cotidian national

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Participarea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu la reuniunea ministerială a Rețelei globale a punctelor focale naționale pentru tema femeile, pacea și securitatea, în marja segmentului la nivel înalt al Adunării Generale a ONU

Citeste mai mult »