Un an de Cofeels, prima cafenea socială din Cluj!

Cofeels, prima cafenea socială din Cluj-Napoca sărbătorește un an de activitate!

“Acum un an am deschis prima cafenea socială din Cluj-Napoca. Spuneam atunci că misiunea noastră este una simplă și clară: să contribuim prin pasiunea pentru cafeaua de specialitate la calitatea vieții persoanelor cu dizabilități de vedere.
Totul este greu înainte să fie ușor, iar anul nostru a fost plin de provocări. Recunoaștem că nu ne așteptam să fie atâta muncă în spate, dar când ne uităm la comunitatea de oameni faini pe care am construit-o în jurul nostru, ne reamintim ce ne-a adus până aici. Ne bucură enorm feedback-ul primit de la cei care ne-au trecut pragul și să-și arate entuziasmul în peste 200 de recenzii de 5 stele!“ a punctat Lucian Butnaru, Fondator Cofeels, care din pasiune pentru cafeaua de specialitate, a reușit, alături de echipa sa, să creeze un spațiu aparte pentru oameni, cu gust și poftă de vorbă. Cofeels este locul pe care trebuie să-l vizitezi fie când vrei să fii productiv într-un cadru liniștit, fie când ai nevoie de o dulce trândăvie.
La ceas aniversar, e momentul pentru o retrospectivă. A fost un an cu de toate! De la mărirea echipei, la obținerea statutului de unitate protejată, ceea ce a deschis drumul către colaborări corporate: firmele cu peste cincizeci de angajați pot susține proiectul Cofeels, oferindu-le angajaților în mod gratuit cafea de specialitate.
Misiunea socială de a informa publicul cu privire la situația persoanelor cu dizabilități de vedere prin intermediul mesajelor de pe paharele Cofeels to go a fost și ea un succes, mai notează Lucian : ”am fost plăcut surprinși de implicarea tuturor în această acțiune, fiecare share și fiecare reacție în mediul online a ajutat ca mesajul nostru să ajungă la peste 20.000 de persoane!”
Echipa din spatele Cofeels aduce inspirație și exemplul că se poate, dacă îți dorești cu adevărat ! ”Colegul nostru, Mihai, a trecut prin numeroase provocări de când am deschis cafeneaua și până astăzi. De la lucruri care la prima vizită ar părea mărunte, cum ar fi să utilizeze casa de marcat, până la lucruri ce țin de finețe, precum îmblânzirea espressorului și prepararea primului său flat white! Mihai este un exemplu de perseverență, curaj și răbdare, nu doar pentru persoanele cu sindrom Down, ci pentru noi toți pentru că ne determină să fim mai buni în fiecare zi. Este colegul nostru și suntem mândri că alături de el transmitem mesajul nostru social mai departe!” povestește emoționat Lucian.
Adresă & Program : Gheorghe Șincai nr. 9, Cluj-Napoca de luni până vineri între 7:30-16:30 și în weekend de la 9:00-16:00.
Vă mulțumim pentru un an de susținere!

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Raiffeisen Bank has appointed Alina Rus as Chief Financial Officer and member of the management Board

mar iul. 5 , 2022
So far, the CFO of the bank was Mihail Ion, who will take over, as previously announced, another division of the bank, the Capital Markets, Investment Banking and Personal Financial Planning, after authorization by the NBR Raiffeisen Bank announces a new nomination in the bank’s management team. The Raiffeisen Bank’s […]