Bootcamp STS: 22-27 august 2022, Brașov

Serviciul de Telecomunicații Speciale organizează școala de vară „Bootcamp STS”. Sunt invitați să se înscrie pentru această experiență IT&C studenții din anii II și III de studiu ai facultăților cu profil tehnic, din domeniul comunicații și tehnologia informației.

Bootcamp STS se va desfășura în perioada 22 – 27 august a.c., în județul Brașov și va cuprinde prezentări și ateliere interactive cu echipamente, tehnică de comunicații și tehnologia informației, autospeciale moderne satelitare prin care sunt furnizate beneficiarilor instituției toate tipurile de servicii de comunicații și IT, în orice zonă din țară în lipsa unor conexiuni publice, dar și o vizită în unul dintre centrele de date ale STS.
Pe parcursul celor șase zile, studenții îi vor cunoaște pe cei mai buni specialiști ai instituției noastre și vor face schimb de idei cu ingineri hardware și de comunicații, programatori, administratori de sistem și de baze de date, specialiști în centre de date și platforme de virtualizare, experți în securitate cibernetică, dar și specialiști în rețele, în telefonie IP și videoconferință sau în management operațional. Bootcamp STS, un mix perfect între pregătire și experiențe de networking în aer liber, este susținut de partenerii noștri care vor contribui la o desfășurare profesionistă a școlii de vară.
Pentru prima ediție Bootcamp STS vor fi selectați 16 studenți din toate instituțiile de învățământ superior de stat militare, civile și particulare acreditate din România, conform criteriilor de selecție regăsite în pagina de înscriere: www.sts.ro, Secțiunea Bootcamp STS. După ce vor pune teoria în practică, studenții vor reveni în facultăți nu doar cu noi experiențe și cunoștințe, ci și cu prietenii pe termen lung și amintiri frumoase.
Urmărește-ne, pregătește-ți CV-ul, fă-ți bagajul și vino în Bootcamp STS!

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Pilonul de Antreprenoriat al PWN România pregătește din toamnă Trusa Scale-Up

joi iul. 7 , 2022
Pilonul de Antreprenoriat se subscrie misiunii Professional Women’s Network România de sprijinire a accesului femeilor în poziții de conducere, prin susținerea inițiativelor private ale femeilor. Astfel, în cadrul acestui pilon s-au creat programe de networking între antreprenoare, seminarii pe teme de interes pentru mediul de afaceri și sesiuni de stimulare […]