ANAF: LICITATII

Nr: A_VBB 1479 / 11.07.2022

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul de valorificare bunuri București , organizează, în temeiul art. 9 alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, în data de 26.07.2022, ora 11.00, la sediul din localitatea București, str.Prof. Dimitrie Gerota nr.13, cam. 305, et.3, sector 2, vânzarea prin licitaţie publică a obiectelor din metale și/sau pietre prețioase, dupa cum urmeaza:

  • 8 (opt) gropuri care cuprind obiecte din aur, argint si pietre prețioase cu valoarea totala de pornire a licitației de 661.449,27 lei, pasul de licitație este în procent de 15% din valoarea de pornire pentru obiectele din aur și de 10% pentru obiectele din argint.
    Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon 021/307.57.80
    Anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri valorificare bunuri – Structuri teritoriale de valorificare – Serviciul de valorificare bunuri București – anunțul nr. A_VBB 1478 / 11.07.2022

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

Femei în Consilii de Administrație

mar iul. 12 , 2022
Unul dintre pilonii centrali ai activității Professional Women’s Network România este cel dedicat Femeilor în Consilii de Administrație, în cadrul căruia s-au dezvoltat și organizat, încă din anul 2016 și până în prezent, programe cu impact în promovarea și sprijinirea echilibrului de gen în poziții de conducere. Activitatea acestui pilon […]

Alte știri