ANAF: LICITATII

Nr. A_VPL 1342/07.07.2022

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 3, organizează, în temeiul art.9, alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, republicată, cu modificările și completările ulterioare în data de 21.07.2022, ora 12,30 la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr.3 din Ploieşti, strada Aurel Vlaicu, nr. 22, jud. Prahova, vânzarea prin licitație publică a următorului autovehicul:
• Autoturism Renault Scenic II, serie şasiu VF1JMSG0634272151, an fabricație 2004-2005, cap.cil. 1870 cmc, diesel, valoare de pornire licitație 4.725 lei.
Pasul de licitație este de 15% din valoarea de pornire a licitației.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon 0244-407710, interior 753 sau 0771.084701.
Anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului – Structură teritorială de valorificare – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.3 – anunțul nr. A_VPL 1342/07.07.2022.

Ziarul News - cotidian national

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Agentia de Publicitate Manpres prin News National îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.newsnational.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Agentia de Publicitate Manpres prin News National în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.newsnational.ro

Următoarea știre

BETANO susține FCSB în noul sezon din poziția de sponsor principal

mar iul. 12 , 2022
BETANO susține FCSB în noul sezon din poziția de sponsor principal BETANO.com, brandul lider în inovație și new technologies în industria de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, devine sponsor principal al echipei de fotbal FCSB. BETANO susține FCSB încă din anul 2019, însă din postura de […]

Alte știri