Ziarul News

Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

FII TU ÎNSUȚI! URMEAZĂ-ȚI CALEA TA ȘI REDESENEAZĂ-ȚI LUMEA CU CARTOON NETWORK

CARTOON NETWORK ÎNCURAJEAZĂ COPIII DIN EUROPA, ORIENTUL MIJLOCIU ȘI AFRICA SĂ-ȘI REDESENEZE LUMEA

Cartoon Network lansează în această vară o nouă campanie de brand la nivelul regiunii EMEA, Redesenează-ți lumea este o campanie care celebrează unicitatea fiecărui copil și îi încurajează totodată pe aceștia să fie încrezători și fericiți în ei înșiși.
Campania vibrantă și distractivă se va desfășura pe mai multe platforme. Aceasta va prezenta copii care fac lucruri uimitoare în viața lor de zi cu zi: de la stăpânirea desăvârșită a patinajului pe role sau a antrenamentului în artele marțiale, până la echilibrarea perfectă a unei mingi în timp ce se spală pe dinți sau exersarea consecventă a aruncării mingii de baschet. Multe dintre personajele îndrăgite de la Cartoon Network – Gumball, Darwin, trio-ul din „Între noi, urșii” și Tinerii Titani – vor apărea în această campanie și vor răspunde la demonstrațiile de talent inspiraționale ale fanilor lor de pretutindeni.
Nandi Bushell, senzație muzicală virală și în vogă, în vârstă de 12 ani, se află la bordul campaniei pentru a contribui la realizarea noii poziționări a brandului și va apărea în cadrul conținutului de pe platformele de comunicare.
„În fiecare zi, suntem inspirați și motivați de fanii noștri, iar acum Cartoon Network vrea să îi încurajeze pe fiecare dintre ei să se celebreze pe ei înșiși: oricine ar fi, orice ar face și oricum ar face-o. Campania Redesenează-ți lumea a fost creată pentru a-i încuraja pe copii să se bucure de propria autenticitate și pentru a-i asigura că toată lumea contează. Stilul vesel, amuzant și incluziv al lui Cartoon Network se reflectă în mesajul campaniei, care oferă șansa și spațiul de prezenta lumii copiii zilelor noastre absolut extraordinari.” a declarat Monika Oomen, vicepreședinte, Brand Communications and Franchise Management, Kids, EMEA.
Spotul campaniei „Redesenează-ți lumea” este dipsonibil pe linkul alăturat, vă invităm să-l urmăriți: https://we.tl/t-pq24K6z3fW .

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T). 

Contacte 

Birouri Warner Media Romania: Strada Buzești nr. 76-80, etaj 5, sector 1, București

Laura Dumitrescu Senior Marketing & PR Coordinator kids channels CEE laura-irina.dumitrescu@warnermedia.com Tel: +40 753 054 180   Daniel Amzar Account Manager | Free Communication daniel.amzar@freecomm.ro
Tel. +40 752 111 721

Ziarul News nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Ziarul News nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Ziarul News îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.Ziarul News.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe Ziarul News

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Articole similare

Sigla-Site-Ziarul-News-2021
PUBLICITATE
Ziarul News - cotidian national

ANAF: LICITATII

Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 6, în conformitate cu prevederile Ordonanței

Citeste mai mult »